IKC Het Zwanenbos

Adjunct directeur 0,6 fte

IKC_HET_ZWANENBOS_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Kerkenbos 24-26, 2716 PH Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 51 76 88
E-mailadres zwanenbos@opoz.nl
Website zwanenbos.nl

Adjunct-directeur 0,6 fte

Wij zoeken een adjunct-directeur die samen met de directeur en het team verder richting geeft aan het onderwijsproces, gebaseerd op onze kernwaarden en onderwijskundige visie.

Onze school

IKC Het Zwanenbos is een kleinschalige, gezellige basisschool voor regulier en speciaal basisonderwijs. We zijn een fijne afspiegeling van onze wijk. Hier leren kinderen om in harmonie met elkaar om te gaan. De focus in ons onderwijs ligt op basisvaardigheden en burgerschap. Als vve-school besteden we veel aandacht aan lezen, taal en rekenen. We zijn volop in ontwikkeling met het versterken van het didactisch handelen en het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn.

Hier zijn we trots op: ​

  • ​​​Regulier en speciaal onderwijs in één gebouw
  • Vreedzame school
  • Veel expertise en ondersteuning
  • Mens- en doelgericht ontwikkelen
  • Scholingsmogelijkheden: iedereen kan blijven groeien!

Jouw kracht

Je bent een onderwijsmens met visie en staat open voor innovatie. Je werkt doelgericht en staat stevig in je schoenen. Daarbij heb je oog voor het proces. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Je bent een echte doorpakker en denkt in oplossingen. Als de situatie daarom vraagt ben je besluitvaardig. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent oprecht betrokken en toegankelijk naar leerlingen, ouders en personeel. Je hebt ruime ervaring en hebt bij voorkeur het diploma Schoolleiders (basis bekwaam).

Ons team

Als team willen we onze kinderen de beste kansen bieden. We zijn ons er ieder moment van bewust of een gekozen aanpak werkt, of dat je iets anders moet proberen om een kind in ontwikkeling te brengen en te houden. Met lef en aandacht creëren we ons eigen pad. Daarbij leren we van en met elkaar.
​Samen vormen we een hecht en sterk team. Onze basishouding? We zetten ‘samen de schouders eronder’ met humor en nuchterheid, enorme gedrevenheid en veel plezier. We zijn straight, transparant en eerlijk. Onze school heeft veel kennis in huis dankzij (vak)leerkrachten en specialisten. We zijn altijd aan het onderzoeken hoe we elkaar nog verder kunnen versterken. Jij draagt als adjunct-directeur met succes bij aan ontwikkelingen en innovatie.

Wat wij jou bieden

Als adjunct-directeur ben je onderdeel van de directie en vertaal je het beleid en de visie van de school naar de dagelijkse praktijk van ons onderwijs, met het belang van het kind voor ogen. Ook ben je sparringpartner voor teamleden over onderwijskundige zaken.

Samen met het managementteam, dat naast de directeur en adjunct-directeur bestaat uit Adviseurs onderwijs & kwaliteit (IB’ers) zorg je voor een veilig werkklimaat waarin we vanuit vertrouwen met heldere kaders werken. Als adjunct-directeur ben je binnen OPOZ onderdeel van het Management Overleg (MO) en denk je mee over de visie, koers en ambities van OPOZ.

De aanstelling is voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Naast het salaris ontvang je een NPO-arbeidsmarkttoelage.

Ben je enthousiast?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Neem dan contact op met Dusty Duijzer of Manon Hulst, (079) 351 76 88 of zwanenbos@opoz.nl.

Direct solliciteren kan via de website of door uiterlijk dinsdag 13 februari a.s. een mail met je CV en motivatie te sturen naar zwanenbos@opoz.nl of werkenbij@opoz.nl

IMG_3265

Manon Hulst en Dusty Duijzer, directie

‘We vinden het belangrijk dat we samen werken in een samen-leercultuur. Dat vraagt om een professionele werkhouding, waarin we elkaar aanspreken. Gezelligheid en plezier maken horen daar ook bij. Ontwikkelen zonder het doel uit het oog te verliezen, dat willen we als schoolleider voorleven’, aldus Manon en Dusty

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht