IKC Meester Verwers

Adjunct directeur

IKC_MEESTER_VERWERS_kleur_RGBweb
Uren 0,8 - 1,0 fte
Vanaf Z.s.m.
Locatie Forelsloot 1-2, 2724 CA Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 079 343 7828
E-mailadres meesterverwers@opoz.nl
Website ikcmeesterverwers.nl

Adjunct directeur 0,8 - 1,0 fte

Wil jij samen met de directeur bouwen aan een nieuwe school? Oké, niet alles is nieuw, maar wel veel! We krijgen binnenkort een nieuw schoolgebouw, ontwikkelen een nieuw onderwijsconcept en denken na over een nieuwe naam. En al het goede vanuit IKC Meester Verwers nemen we mee. Denk aan onze ambitie om écht kindgericht onderwijs te geven. Klinkt deze kans je als muziek in de oren? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

Onze school is een openbare school in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. In mei starten wij in een nieuw, modern schoolgebouw. Onze leerlingen staan hierin centraal en daaromheen bouwen wij een uitdagend en vernieuwend onderwijsconcept.

In ons nieuwe concept krijgen de zeven gewoonten van Steven Covey een centrale rol. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en een pro-actieve houding heeft. Dat leerlingen de ruimte krijgen om zich met zelfvertrouwen te ontwikkelen tot volwaardig en kansrijke burgers die kunnen deelnemen aan de maatschappij van de toekomst.

Hoe jij kan bijdragen

We zijn op zoek naar een excellente leerkracht met adjunct taken die mee gaat bouwen aan ons nieuwe onderwijsconcept. Werk je met passie voor het onderwijs aan ontwikkeling en innovatie? Wij zoeken iemand die bij voorkeur ruime ervaring heeft in het basisonderwijs.

Je bent in het bezit van een diploma als schoolleider (basisbekwaam) of bereid om de opleiding daartoe te volgen. Je hebt visie op onderwijs, beschikt over een analytisch vermogen en kunt tactisch en flexibel opereren.

Jouw kracht

Is jouw uitgangspunt bij een gesprek altijd om er voor alle partijen het mooiste uit te halen (denk je win-win). Zoek je daarbij naar synergie, zodat 1 + 1=3. En niet te vergeten is je sterke punt dat je eerst wilt begrijpen om dan pas begrepen te worden? Kort gezegd is jouw persoonlijk leiderschap goed ontwikkeld, dan pas je goed in ons team.

Als een empathisch mens, met goede communicatieve vaardigheden heb je oor en oog voor leerlingen, ouders en medewerkers. Een echte bouwer die belang hecht aan de sfeer binnen het team. Het bevorderen van samenwerking vind je belangrijk en je bent in staat zowel een sturende als een coachende rol aan te nemen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een uitdagende functie als leerkracht met adjunctdirecteur taken (schaal L11). Het betreft een dienstverband voor 0,8 tot 1,0 fte. Dit wordt in overleg bepaald. Je werkt samen met een enthousiast team dat waarde hecht aan collegialiteit, samenwerken en flexibiliteit. Er wordt jou en het team dan ook alle ruimte en kansen geboden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Nancy Liepert, directeur, (079) 3437828.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV uiterlijk 22 oktober a.s. naar n.liepert@opoz.nl, met als onderwerp ‘sollicitatie adjunctdirecteur’.

De eerste gespreksronde is gepland voor maandag 27 oktober. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. We zien uit naar je reactie!

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht