IMG_8885

Adviseur onderwijs en kwaliteit (IB) (0,8 fte)

IKC_DE_Gaerde_group_kleur_CMYK
FTE 0,8
Locatie Moerbeigaarde 58-60, 2723 AG Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer 079 343 78 28
E-mailadres gaerde@opoz.nl
Website ikcdegaerde.nl

Adviseur onderwijs en kwaliteit (IB) (0,8 fte)

Ben jij een gepassioneerde en ervaren intern begeleider/adviseur Onderwijs en kwaliteit die streeft naar hoge onderwijskwaliteit en innovatie? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in een omgeving waar respect, vertrouwen en plezier centraal staan? Dan is IKC De Gaerde op zoek naar jou!

Onze trots

IKC De Gaerde is een modern Integraal Kindcentrum (IKC) in de wijk Seghwaert in Zoetermeer en is gehuisvest in een nieuw gebouw. Dit schooljaar vieren we ons 2-jarig bestaan. Onze trots is ons “eigenzinnige” onderwijsconcept. Wij werken aan het totale kind – hoofd, hart en handen – wat je terugvindt in onze profilering: Leer, Ontdek, Groei.

Vanuit het ‘The Leader in Me’-concept leren onze kinderen al vanaf de peuter- en kleutergroepen de ‘7 gewoonten’ die de basis vormen voor hun succes op school en in de maatschappij. We zijn een kleinschalige school en hechten veel waarde aan samenwerking met ouders.

We vinden het belangrijk om ons blijvend te ontwikkelen en verder te professionaliseren. Onze onderwijsvisie is voortdurend in ontwikkeling, geïnspireerd door de eisen van de huidige maatschappij en de nieuwste inzichten op het gebied van lesgeven en didactiek. Bij ons staat talentontwikkeling centraal: we streven ernaar de unieke talenten van ieder kind zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dit doen we op basis van vertrouwen tussen kinderen en leerkrachten en met respect voor elkaar.

Jouw kracht

Als adviseur Onderwijs en Kwaliteit (intern begeleider) bij IKC De Gaerde heb je een cruciale rol in het coachen van leerkrachten. Je draagt bij aan de kwaliteitszorg binnen de school. Het is jouw missie om leerkrachten te begeleiden in hun professionele ontwikkeling, zodat zij hun didactische vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het implementeren van onderwijsinnovaties die bijdragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en voor de coördinatie, ontwikkeling en uitvoering van ons zorgbeleid. Je weet de juiste routes te bewandelen en hebt affiniteit met complexe vraagstukken en casuïstiek.

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde relevante opleiding en ervaring in het basisonderwijs als intern begeleider of in een vergelijkbare functie. Je hebt goede communicatieve en coachende vaardigheden, kennis van kwaliteitszorgsystemen en onderwijsinnovaties, en een proactieve en samenwerkingsgerichte instelling. Je hebt affiniteit met ons onderwijsconcept en met onze populatie. Je werkt nauw samen met de directeur, ouders en externe partners om een integraal en breed onderwijsaanbod te realiseren en je begeleidt kinderen met specifieke onderwijsbehoeften.

Bij IKC De Gaerde werk je samen met een enthousiast team en krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen en het verbeteren van onze onderwijskwaliteit. Samen zorgen we voor een veilige, inspirerende en uitdagende leeromgeving waar kinderen vol vertrouwen de wereld tegemoet kunnen treden.

Wat wij jou bieden?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met ruimte voor professionele ontwikkeling en eigen initiatief. Wij bieden jou een aanstelling als adviseur Onderwijs en Kwaliteit voor 32 uur per week (0,8 fte) in schaal LC. Hiervan sta je één tot anderhalve dag als leerkracht voor de groep. De aanstelling is voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV te mailen naar werkenbij@opoz.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Geerts via 06 41469201 of m.geerts@opoz.nl. IKC De Gaerde kijkt uit naar jouw sollicitatie!

Adviseur onderwijs en kwalteit (IB) (0,8 fte)

IMG_8866

Martine Geerts-Helmers, directeur

‘Eigenaarschap en autonomie van de leerkracht zijn belangrijk op IKC De Gaerde, maar niemand staat hier alleen. Ook als directeur ben ik er voor je. Een goede school maak je samen. Zo creëren we als team synergie.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht