IKC Het Plankier

Adviseur onderwijs en kwaliteit (IB)

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
Uren 0,6 fte
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793460047
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Adviseur onderwijs en kwaliteit

Wil jij op IKC Het Plankier het team versterken, van meerwaarde zijn voor onze leerlingen en jezelf verder ontwikkelen? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

IKC Het Plankier is gehuisvest in de wijk de Leyens. De school telt ongeveer 165 leerlingen en heeft zeven groepen. De school kenmerkt zich onder meer door de kleinschaligheid en de veilige leeromgeving die wij bieden aan onze teamleden en leerlingen. Wij werken veel samen met mensen in de omgeving, andere scholen, organisaties en de gemeente. Bovenal vinden wij goed contact met ouders heel belangrijk.

Hoe kan jij bijdragen?

Als adviseur onderwijs en kwaliteit ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en ontwikkeling en uitvoering van ons zorgbeleid. Je hebt ervaring in dit werk, weet de juiste routes te bewandelen en hebt affiniteit met complexe vraagstukken en casuïstiek. Je draagt zorg voor het uitvoeren van de procedures op dit aandachtsgebied, bewaakt de voortgang, organiseert hiertoe overleggen en zit deze voor. Daarnaast zorg je voor verslaglegging van de procedures en bewaak je de actiepunten.

Als zorgregisseur bevorder je ook de deskundigheid en handelingsbekwaamheid van leerkrachten en andere professionals ten aanzien van gedragsvraagstukken, leer ontwikkeling en welbevinden van leerlingen en bewaak je kwaliteit.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als adviseur onderwijs en kwaliteit (IB). De aanstelling is per 1 augustus voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling in LC (cao primair onderwijs) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Bij ons op school is er een positieve werksfeer. Jij werkt met een gezellig, zelfstandig en kritisch team. Wij zijn een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. Tevens zijn wij een school die goed op weg is naar een professionele cultuur en is er veel ruimte voor persoonlijke groei. Door de ‘ons-kent-ons’ cultuur bieden wij jou nauw contact met ouders, een persoonlijke band met de leerlingen en contact met de partners in de omgeving.

Bij OPOZ krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen en bij jezelf. Je wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen Gerold Baan, directeur IKC Het Plankier a.i., via 06-11372209.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en cv naar g.baan@opoz.nl.

Adviseur onderwijs en kwaliteit (IB)

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht