IKC Het Plankier

Adviseur onderwijs en kwaliteit (IB)

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 46 00 47
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Adviseur onderwijs en kwaliteit (IB)

IKC Het Plankier is de openbare basisschool in De Leyens, een groene buurt met veel licht en ruimte. We vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers hier elke dag met plezier naar school komen.

Op onze school werken we vanuit vertrouwen en verbinding. De 160 kinderen mogen zijn wie ze zijn. We zijn goed in de persoonlijke benadering en zien wat iedere individuele leerling nodig heeft. We leren ze stevig in hun schoenen te staan. Van daaruit kunnen ze zich prima cognitief ontwikkelen. Als school in ontwikkeling ligt onze focus nu op de implementatie van onze nieuwe rekenmethode en een kwaliteitsimpuls binnen onze kleutergroepen.

Hier herken je ons aan:
• Wijkschool in ontwikkeling
• Fijne sfeer en persoonlijke aandacht
• Professionele cultuur
• Kennis is kracht
• In verbinding met ouders en omgeving

IKC Het Plankier als werkgever

We willen ons team graag uitbreiden met mensen met een frisse blik: sterke ontwikkelingsgerichte, aanvullend opgeleide professionals. Mensen die zich vrij voelen om kennis en ervaringen vanuit andere organisaties in de school te brengen. Bijvoorbeeld over anders organiseren.

We zoeken collega’s die ook echt teamgenoot zijn, met het gezamenlijke doel voor ogen. Communicatief sterke medewerkers die ook goed met ouders en bewoners overweg kunnen.

Ons team

Je komt te werken in een jong, behulpzaam, vrolijk en gedreven team, met een goed arbeidsethos. In een professionele cultuur werken we samen aan goed onderwijs. Taken en rollen zijn helder en goed verdeeld. Na school is er vaak tijd voor gezelligheid.

Hoe kan jij bijdragen?

Als adviseur onderwijs en kwaliteit ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie, ontwikkeling en uitvoering van ons zorgbeleid. Je hebt ervaring in dit werk, weet de juiste routes te bewandelen en hebt affiniteit met complexe vraagstukken en casuïstiek. Je draagt zorg voor het uitvoeren van de procedures op dit aandachtsgebied, bewaakt de voortgang, organiseert hiertoe overleggen en zit deze voor. Daarnaast zorg je voor verslaglegging van de procedures en bewaak je de actiepunten.

Als zorgregisseur bevorder je ook de deskundigheid en handelingsbekwaamheid van leerkrachten en andere professionals ten aanzien van gedragsvraagstukken, leer ontwikkeling en welbevinden van leerlingen en bewaak je kwaliteit.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als adviseur onderwijs en kwaliteit (IB). De aanstelling is per 1 augustus voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling in LC (cao primair onderwijs) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Bij OPOZ krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen en bij jezelf. Je wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Sfeer proeven?

Heb je interesse in deze uitdagende functie, maar wil je eerst de sfeer komen proeven in de school? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan vooral contact op met de schoolleider Erwin Oudenaarde via (079) 3460047.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en cv naar e.oudenaarde@opoz.nl of solliciteer via de website van OPOZ.
Wij kijken uit naar jouw reactie!

Adviseur onderwijs en kwaliteit (IB)

Yosr.nl-0103

Erwin Oudenaarde en Kelly Jansen, directie

‘We delen een gezamenlijk doel. Doordat ik dagelijks in alle groepen kom, weet ik wat er in ons onderwijs speelt. Ik vind het belangrijk dat elke medewerker zich gesteund weet, want we zijn zuinig op ons team', aldus Erwin.

‘Ik vind het belangrijk om meer kennis in het team te brengen. We ontwikkelen onze school door als team een goed gesprek over onderwijs aan te gaan. Ik daag het team steeds uit om nieuwe mogelijkheden te verkennen’, aldus Kelly.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht