IKC De Springplank

Adviseur onderwijs en kwaliteit

IKC_DE_SPRINGPLANK_kleur_RGBweb2
Uren 0,6 - 0,8 fte
Locatie Irisvaart 6-8, 2724 TT Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793460064
E-mailadres springplank@opoz.nl
Website ikcdespringplank.nl

Adviseur onderwijs en kwaliteit

Ben jij een gedreven persoon met ambitie voor adviseur kwaliteit van het onderwijs? Past het daltononderwijs bij jou? Werk jij graag samen in een hecht team en wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze leuke school? Dan zijn wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Springplank biedt modern daltononderwijs in de wijk Seghwaert. Wij zijn een school met een eigen identiteit, toekomstgericht onderwijs en een veilig pedagogisch klimaat. Door ons gedifferentieerde aanbod – ieder kind heeft een dag- en weektaak op niveau – zijn wij gericht op gepersonaliseerd leren. Het onderwijs op onze school wordt gegeven volgens het daltonprincipe, waarin wij werken volgens de kernwaarden samenwerking, vrijheid en verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie.

Wij hebben ongeveer 260 leerlingen verdeeld over 10 groepen. Trots zijn we op de goede resultaten die we behalen, onze sterke zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor talentontwikkeling.

Jouw kracht

Als adviseur onderwijs en kwaliteit ben jij samen met de andere intern begeleider van onze school verantwoordelijk voor de coördinatie, ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid. Je hebt ervaring in dit werk, weet de juiste routes te bewandelen en hebt affiniteit met complexe vraagstukken en casuïstiek.

Je draagt zorg voor het uitvoeren van de procedures op dit aandachtsgebied, bewaakt de voortgang, organiseert hiertoe overleggen en zit deze voor. Daarnaast zorg je voor verslaglegging van de procedures en bewaak je de actiepunten.

Als zorgregisseur bevorder je ook de deskundigheid en handelingsbekwaamheid van leerkrachten en andere professionals ten aanzien van gedragsvraagstukken, leerontwikkeling en welbevinden van leerlingen en bewaak je de kwaliteit.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een leuke school met een gezellig team. Je werkt nauw samen met een andere intern begeleider waarmee je een kamer deelt en kunt sparren. De aanstelling is voor 0,6/0,8 fte voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Anjay Bansraj, directeur van IKC De Springplank, 079-3460064 of a.bansraj@opoz.nl.

Kom solliciteren!

Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar a.bansraj@opoz.nl. We zien uit naar je reactie!

Adviseur onderwijs en kwaliteit

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht