IKC Meester Verwers

Conciërge

IKC_MEESTER_VERWERS_kleur_RGBweb
Uren 0,5
Vanaf Z.s.m.
Locatie Forelsloot 1-2, 2724 CA Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 079 343 7828
E-mailadres meesterverwers@opoz.nl
Website ikcmeesterverwers.nl

Conciërge

Ben jij een enthousiaste, doorgewinterde en betrokken conciërge? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en vind jij het leuk om met jouw handigheid een bijdrage te leveren aan een prettige en veilige leeromgeving voor onze leerlingen? Dan ben je bij IKC De Meester Verwers aan het goede adres. Het betrokken team en de leerlingen heten je van harte welkom!

Onze school

IKC De Meester Verwers staat voor uitdagend onderwijs van deze tijd waar een plek is voor alle kinderen. Als team zetten we het kind centraal en vinden we het belangrijk om ons blijvend te ontwikkelen en verder te professionaliseren. Het is onze ambitie om een ‘Leader in Me’ school te worden en daarmee timmeren we hard aan de weg.

De school is gehuisvest in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. In mei 2022 gaan we verhuizen naar de Moerbeigaarde, waar op dit moment ons nieuwe schoolgebouw wordt gebouwd.

Jouw kracht

Als doorgewinterde conciërge weet jij als geen ander hoe je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden moet uitvoeren en je toezicht houdt op een schoon en veilig gebouw. Je bent niet alleen handig met je handen, maar ook in de omgang met kinderen, ouders en collega’s. Als gastheer-/vrouw van onze school heb je service hoog in het vaandel staan.

Jij draait je handen niet om voor het ondersteunen van collega’s op allerlei gebieden. Je vindt het juist leuk om te helpen en bent collega’s die jouw ondersteuning kunnen gebruiken vaak een stapje voor. Bij voorkeur heb je ook een BHV diploma. In ieder geval ben je bereid om deze te halen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een gezellige werkplek met enthousiaste collega’s. Een organisatie waar er wordt geluisterd naar je ideeën en waar je de ruimte krijgt om het werk naar eigen inzicht uit te voeren. De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,5 fte verdeeld over 5 werkdagen. Inschaling in schaal 3 (cao primair onderwijs), afhankelijk op van je opleiding en ervaring.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Nancy Liepert, directeur IKC De Meester Verwers; tel: 079 3437828 of n.liepert@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht