SBO De Vuurtoren

Groepsleerkracht midden-/bovenbouw

SBO_DE_VUURTOREN_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte
Vanaf Z.s.m.
Locatie Spitsbergen 15, 2721 GP Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 0793163316
E-mailadres vuurtoren@opoz.nl
Website sbo-devuurtoren.nl

Groepsleerkracht midden-/bovenbouw

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht? Vind jij het leuk om bij te dragen aan verdere professionalisering van onze school? Wil jij werken in een hecht team dat samen in ontwikkeling is en waar je op elkaar kunt bouwen? Dan ben je bij SBO De Vuurtoren aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

De Vuurtoren is een school voor speciaal basisonderwijs (SBO). Wij hechten veel waarde aan een positief schoolklimaat en we werken met duidelijke en gevisualiseerde gedragsverwachtingen die leerlingen worden aangeleerd (PBS). We richten ons op het vergroten (of herstellen) van het zelfvertrouwen van kinderen. Dat doen we door het schoolse leren te verpakken in veel praktische vaardigheden, onder het motto: ‘Leren moet je DOEN’.

Jouw kracht

Je hebt empathisch vermogen, handelt consequent, bent geduldig en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een enthousiaste positieve en betrokken leerkracht. Naast je Pabodiploma heb je bij voorkeur een Master Educational Needs. Ervaring in het (speciaal) basisonderwijs stellen wij erg op prijs.

Wat wij jou bieden

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 1,0 fte. Inschaling in schaal L11 (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De vacature staat open vanwege de start van een nieuwe groep i.v.m. een groeiend leerlingaantal.

Groepsleerkracht midden-/bovenbouw

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Monique Klaver en/of Dominik Dominicus (directeuren), (079) 316 33 16 of vuurtoren@opoz.nl.

Groepsleerkracht midden-/bovenbouw

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht