IKC Het Plankier

Gymleerkracht I 0,3 fte - IKC Het Plankier (maandag en woensdag) I 0,2 fte De Watersnip (vrijdag)

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
Uren 0,5 fte
Vanaf Z.s.m.
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 0793460047
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Gymleerkracht I 0,3 fte - IKC Het Plankier (maandag en woensdag) I 0,2 fte De Watersnip (vrijdag)

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken gymleerkracht? Ben jij ambitieus en heb jij plezier in het vak? Neem jij graag initiatief voor sportactiviteiten en kun jij het team enthousiasmeren? Ben jij flexibel en bezit je de nodige humor? Wil je werken op kleinschalige scholen met geweldige kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze scholen

IKC Het Plankier is gehuisvest in de wijk de Leyens. De school telt ongeveer 160 leerlingen en heeft momenteel zeven groepen. We starten een achtste groep, een tweede kleutergroep. De school kenmerkt zich onder meer door het hebben van een veilige leeromgeving, het aanbieden van onderwijs op maat en de kleinschaligheid van de school.

IKC De Watersnip is een groeiende school in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. We hebben momenteel negen groepen. Trots zijn we op de goede resultaten die we behalen, onze sterke zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor talentontwikkeling. Onze leerlingen hebben plezier, zijn leergierig en houden van beweging.

Jouw kracht

We zijn op zoek naar een collega die ambitieus is en plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma; 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het team als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Wij beschikken over goede sportfaciliteiten en hebben een netwerk van gymdocenten. Onze karakteristieke schoolgebouwen beschikken over een eigen speellokaal en een gymzaal naast de scholen. Een fijne werkplek waar je samenwerkt in enthousiaste en gedreven teams.

De aanstelling is tot einde schooljaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,5 fte. Het salaris is conform de cao primair onderwijs. Je werkdagen voor volgend schooljaar bepalen we in overleg. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Daphne Verkade (IKC Het Plankier) 079–3460047 of Anita van der Veen (IKC De Watersnip) 079-3515723.

Liever op een van de scholen werken? Dan kan ook. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gymleerkracht I 0,3 fte - IKC Het Plankier (maandag en woensdag) I 0,2 fte De Watersnip (vrijdag)

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht