IKC De Meerpaal

Kleuterleerkracht 0,6 - 0,8 fte

IKC_DE_MEERPAAL_kleur_RGBweb
FTE 0,6 - 0,8
Locatie Rakkersveld 137, 2722 BN Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 31 11 69
E-mailadres meerpaal@opoz.nl
Website obs-demeerpaal.nl

Kleuterleerkracht 0,6 - 0,8 fte

Voor de groep 1/2 zoeken we een leerkracht die echt van betekenis wil en kan zijn voor jonge kinderen. Heb jij interesse? We leren je graag kennen!

Onze school en onze visie

Op IKC De Meerpaal willen we het beste uit kinderen halen op elk gebied. Taal, lezen en rekenen blijft daarbij de basis. Onze leerlingen weten wat ze kunnen, wat ze willen bereiken en wat ze moeten doen om daar te komen. De leerkrachten begeleiden ze en stimuleren ze in hun ontwikkeling. We leren kinderen: zelfstandig werken, samenwerken en doelen stellen. Bij alles wat we doen gaan we respectvol met elkaar om en zorgen we samen voor een veilige omgeving.

Positief in ontwikkeling

We zijn als school en als team positief in ontwikkeling en zetten grote stappen. Dat zien niet alleen wij, maar ook de Inspectie van het Onderwijs. Na recent onderzoek kregen we een groot compliment omdat er een professioneel en lerend team staat dat werkt vanuit een duidelijke visie. Komende tijd gaat het team verder met de verbeterstappen die we al in gang hebben gezet voor ons didactisch handelen. Wil jij ook meebouwen aan goed onderwijs voor onze kinderen en inspelen op de veranderingen in de wijk? Wil jij deel uitmaken van een gezellig team, dat er voor de leerling maar ook voor elkaar is? Dan nodigen we je van harte uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een aanstelling voor 0,6 - 0,8 fte voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken op een gastvrije school waar je veel ruimte krijgt om mee te denken en initiatief te nemen. Wil jij jezelf ontwikkelen? We investeren graag in je en bieden veel mogelijkheden om te leren en blijven groeien!

Interesse?

Dan kun je contact opnemen met GeertJan Nelson, 06-54956501, of een bericht sturen naar g.nelson@opoz.nl.

Kleuterleerkracht 0,6 - 0,8 fte

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht