IKC Meester Verwers

Leerkracht

IKC_MEESTER_VERWERS_kleur_RGBweb
Uren 0,4 fte - 1,0 fte (in overleg)
Vanaf Z.s.m.
Locatie Forelsloot 1-2, 2724 CA Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 0793437828
E-mailadres meesterverwers@opoz.nl
Website ikcmeesterverwers.nl

Leerkracht

Wil jij lesgeven op een nieuwe school en met ons het nieuwe onderwijsconcept vormgeven? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

Onze school is een openbare school in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. Wij krijgen binnenkort een nieuw schoolgebouw, ontwikkelen een nieuw onderwijsconcept en denken na over een nieuwe naam. En al het goede vanuit IKC Meester Verwers nemen we mee. Denk aan onze ambitie om écht kindgericht onderwijs te geven

Nieuw onderwijsconcept

In ons nieuwe concept krijgen de zeven gewoonten van Steven Covey een centrale rol. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en een pro-actieve houding heeft. Dat leerlingen de ruimte krijgen om zich met zelfvertrouwen te ontwikkelen tot volwaardig en kansrijke burgers die kunnen deelnemen aan de maatschappij van de toekomst.

Hoe jij kan bijdragen

Wij zoeken een ambitieuze leerkracht die zin heeft positief bij te dragen aan de ontwikkelingen van ons team en zich wil blijven ontwikkelen. Je bent ambitieus en helpt met jouw ideeën om onze school verder te ontwikkelen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een dynamische werkplek met enthousiaste collega’s. Een organisatie waar er wordt geluisterd naar je ideeën en je een bijdrage kan leveren aan de onderwijsvernieuwingen.

Wij bieden je een inspirerende functie als leerkracht (schaal L1O). Het betreft een dienstverband voor 0,8 tot 1,0 fte. Dit wordt in overleg bepaald.

Je werkt samen met een team dat waarde hecht aan collegialiteit, samenwerken en flexibiliteit. Er wordt jou dan ook alle ruimte en kansen geboden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Nancy Liepert, directeur, (079) 3437828.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht