IKC Florence Nightingale

Leerkracht bovenbouw (0,6 - 1,0 fte)

IKC_FLORENCE_NIGHTINGALE_kleur_RGBweb
FTE 0,6 - 1
Locatie Zanzibarplein 90, 2721 GE Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 31 97 54
E-mailadres fn@opoz.nl
Website ikcflorencenightingale.nl

Leerkracht bovenbouw (0,6 - 1,0 fte)

Ben jij die echte bovenbouw leerkracht die:

  • ​​​Met de nodige humor voor een positief en veilig leerklimaat zorgt?
  • ​Hoge verwachtingen uitspreekt?
  • ​​Leuke en inspirerende lessen ontwerpt om zo de leerlingen optimaal te betrekken bij de les?
  • ​Gericht is op ontwikkeling en oog heeft voor elke leerling?
  • ​Het leuk vindt om met ons mee te denken hoe wij onze bovenbouwleerlingen nog meer kunnen betrekken bij hun eigen leerproces?
  • Kom dan werken op IKC Florence Nightingale. We zien uit naar jouw komst!


Onze school

IKC Florence Nightingale is een bijzonder leuke en reguliere basisschool met het profiel Schoolplus. Dit is een uniek talentenprogramma voor onze leerlingen. Lessen zoals dans, programmeren, Engels en techniek worden gegeven door onze vakdocenten. Wij zijn een kleine, multiculturele school met ongeveer 200 leerlingen. In ons onderwijs ontdekken leerlingen wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Leerlingen ontwikkelen eigenaarschap en zelfsturing en krijgen passend aanbod om het beste uit zichzelf te halen. Zo zetten zij met zelfvertrouwen de volgende stap.

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een collega met een stevige pedagogische basis. Je spreekt duidelijke verwachtingen uit naar de leerlingen. Er is rust en structuur in jouw groep, waardoor de focus kan liggen op leren en ontwikkelen. Je bent flexibel, bezit de nodige humor en kan goed samenwerken. Daarnaast ontwikkel jij graag lessen waarbij de leerlingen onderzoekend mogen leren en maak jij gebruik van verschillende coöperatieve werkvormen. Met hart voor kinderen zet jij je in voor goed openbaar onderwijs!

Wat wij jou bieden

Wij zijn een kleinschalige school met geweldige kinderen! Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een team dat veel waarde hecht aan een goede werksfeer, teambuilding en samenwerking. We hebben goede faciliteiten en ondersteuning èn werken met moderne leermiddelen. Het betreft een aanstelling van 0,6 fte. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Het is altijd mogelijk om even sfeer te komen proeven, de koffie of thee staat klaar! Wil je meer weten over onze fijne school? Dan kun je contact opnemen met Niels Douma en/of Sanne Dullaert (directie), (079) 331 97 54 of fn@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Wil je gelijk solliciteren? Stuur dan een beknopte sollicitatiebrief en cv via de mail: fn@opoz.nl of solliciteer direct via de website van OPOZ.

We zien uit naar je reactie!

Leerkracht bovenbouw (0,6 - 1,0 fte)

IMG_7542

Niels Douma, directeur

‘De leerkrachtlaag is hier het belangrijkst. Ik geef je het volste vertrouwen én ga ervan uit dat je ook aan hoge verwachtingen kan voldoen. Want we zijn ambitieus! Je krijgt de verantwoordelijkheid om het onderwijs mee te bepalen en veel collega’s pakken die ruimte. Dat is genieten!’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht