IKC Klimboom

Leerkracht bovenbouw 1,0 fte

IKC_KLIMBOOM_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte (parttime mogelijk, vervanging tot zomervakantie)
Vanaf 10-1-2022
Locatie Nesciohove 105, 2726 BL Zoetermeer
Vanaf 10-1-2022
Telefoonnummer 0793517686
E-mailadres klimboom@opoz.nl
Website ikcklimboom.nl

Leerkracht bovenbouw 1,0 fte

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht? Ben jij een bovenbouwleerkracht en ben je in staat om het beste uit kinderen te halen? Werk jij graag samen in een hecht team in ons mooie IKC? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag met onze fantastische leerlingen werken? Dan ben je bij IKC De Klimboom aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC Klimboom is een bruisend, modern integraal kindcentrum waar kinderen met plezier naartoe gaan. Als Dalton IKC geloven we in de eigenheid van ieder kind. Kinderen zijn uniek en ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Ze groeien door het vertrouwen dat anderen in hen hebben en door het vertrouwen in zichzelf. IKC Klimboom is gehuisvest in de wijk Buytenwegh. De school telt ongeveer 310 leerlingen en heeft 13 groepen. We hebben een leuk en gezellig team waarbij er goed wordt samengewerkt en er veel aandacht is voor team-activiteiten.

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bovenbouwleerkracht, die ambitieus is en plezier heeft in het lesgeven in de daltonvisie. Vanwege de langere afwezigheid van een leerkracht zijn de werkzaamheden in overleg flexibel in te delen. Je bent communicatief vaardig en kunt goed contact onderhouden met ouders en leerlingen. Daarbij kun je goed samenwerken en ben je een voorstander van openbaar daltononderwijs.

Je hebt een visie op de ontwikkeling van leerlingen in de onderbouw. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem, je kunt goed samenwerken en hebt de nodige humor. Je beschikt over een PABO-diploma.

Wat wij jou bieden

Je komt te werken bij een daltonschool met geweldige kinderen, in een bevlogen en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is. We beschikken over goede faciliteiten en moderne methoden. Wij werken nauw samen met onze collega’s van de peuter- en buitenschoolse opvang in de school. Als speerpunt hebben we lezen, taal en rekenvakken. Er is voor jou als nieuwe collega voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling en inzet van jouw talent, graag zelfs!

De aanstelling is voor na de kerstvakantie t/m de zomervakantie, voor 1,0 fte. Ook een kleinere aanstelling is mogelijk! Inschaling is in schaal L10 (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Bas Vernooij (079) 35 17 686 of klimboom@opoz.nl.

Leerkracht bovenbouw 1,0 fte

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht