IKC De WAtersnip

Leerkracht bovenbouw

IKC_DE_WATERSNIP_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte
Locatie César Franckrode 70, 2717 BG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793515723
E-mailadres watersnip@opoz.nl
Website ikcdewatersnip.nl

Leerkracht bovenbouw

Sta je open voor vernieuwing en wil je de ruimte krijgen om op innovatieve wijze invulling te geven aan je vak? Wil je van waarde zijn voor kinderen, bijdragen aan inclusief onderwijs en daar goed voor worden beloond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Watersnip is een groeiende openbare basisschool in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Onze speerpunten zijn: modern onderwijs, veilige leeromgeving en kunst en cultuur. Trots zijn we op de goede resultaten die we behalen, onze sterke zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor talentontwikkeling. We bieden het VVE programma aan en hebben een schakelklas.

Hoe jij kan bijdragen

Wij zijn op zoek naar een fijne collega die het interessant vindt om op een nieuwe manier les te geven en te onderzoeken wat werkt en wat niet. Samen met een collega krijg je de mogelijkheid om lesgeven op innovatieve wijze vorm te geven en een succes te laten worden die tot inspiratie kan leiden voor andere scholen.

Je bent in het bezit van een pabo-diploma, ambitieus en hebt een eigen visie op lesgeven. Je bent een pedagoog die sociaal sterk is in de klas, die handelt naar de behoefte van de individuele leerling en didacticus goed kan differentiƫren.

Je bent digitaal onderlegd, communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en je kunt reflecteren op je eigen handelen. En heb je als leerkracht ook RT- of IB-ervaring of een master gevolgd? Dan maken wij ook graag kennis met je.

Wat wij jou bieden

IKC De Watersnip is een groeiende school met geweldige kinderen en met een positieve werksfeer. We hebben goede faciliteiten en werken met moderne onderwijsmethoden. Je wordt met open armen ontvangen en we bieden je een uitdagende functie binnen een enthousiast en gedreven team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen.

We zijn een school met een professionele cultuur en veel ruimte voor persoonlijke groei. Als leerkrachten leren we van en met elkaar en maken samen met de leerlingen en de schoolleiding het onderwijs steeds een beetje beter. Samen gaan we voor kwalitatief goed en inclusief onderwijs. De functie afhankelijk van opleiding en werkervaring ingeschaald wordt in LB/LC. Tot 31 juli 2023 krijg je een tijdelijke arbeidsmarkttoelage toegekend omdat de school is aangemerkt als een school met achterstandsvraagstukken.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Kim Hissink (adjunct-directeur) van IKC De Watersnip, 079 351 5723 of watersnip@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar watersnip@opoz.nl of solliciteer direct via de website. We zien uit naar je reactie!

Voor meer informatie over de school en het bestuur: www.ikcdewatersnip.nl en www.opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht