IKC De Tjalk

Leerkracht bovenbouw

IKC_DE_TJALK_kleur_RGBweb
Uren 0,8 fte
Vanaf 1-10-2021
Locatie Kadelaan 208, 2725 BR Zoetermeer
Vanaf 1-10-2021
Telefoonnummer 079 346 0060
E-mailadres tjalk@opoz.nl
Website ikcdetjalk.nl

Leerkracht bovenbouw

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij vanaf het nieuwe schooljaar werken in een gezellig en dynamisch team? Wil jij een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van onze school en samen met ons in ontwikkeling gaan om het beste uit onze leerlingen te halen? Dan ben jij bij IKC De Tjalk aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Tjalk staat in de buurt De Leyens te Zoetermeer en ligt pal tegen het recreatiegebied Noord Aa. De school telt ongeveer 440 kinderen verdeeld over 16 groepen. Op IKC De Tjalk werken wij aan de kwaliteit van het onderwijs door de betrokkenheid en inzicht in leervorderingen te verhogen voor de kinderen en focus aan te brengen op elementen die een hoog leerrendement hebben.

IKC De Tjalk is een IPC-school. De vakgebieden aardrijkskunde, natuur, techniek, geschiedenis, ICT en de creatieve vakken tekenen, muziek en handvaardigheid vormen bij ons op school IPC. Kinderen werken vanuit hun eigen kennis. Het uitgangspunt is het kind zelf. Wat weet een kind al en wat wil het nog leren? Er is veel ruimte voor de eigen inbreng van kinderen bij de inhoud en de vormgeving van het leren.

Hoe jij kan bijdragen

Je bent een enthousiaste, betrokken leerkracht en in het bezit van een Pabo-diploma. Je staat stevig in je schoenen, biedt structuur, hebt oog voor het individuele kind en kan goed in teamverband werken. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, staat open voor feedback en kan goed reflecteren op je eigen handelen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een positieve werksfeer en een leuke werkplek binnen een gezellig en veelzijdig team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. We zijn een school met veel ruimte voor persoonlijke groei. Samen zetten we ons in om iedere dag een beetje beter te worden.

Het betreft een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De startdatum is 1 oktober 2021.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Linda Bogaarts, adjunct-directeur van IKC De Tjalk, 079 346 00 60 of tjalk@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht