IKC De WAtersnip

Leerkracht bovenbouw met adjuncttaken (1,0 fte)

IKC_DE_WATERSNIP_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte
Locatie César Franckrode 70, 2717 BG Zoetermeer
Telefoonnummer 0793515723
E-mailadres watersnip@opoz.nl
Website ikcdewatersnip.nl

Leerkracht bovenbouw met adjuncttaken (1,0 fte)

Sta je open voor ontwikkeling en ga je een uitdaging niet uit de weg? Ben jij op zoek naar een functie waar adjuncttaken tot de mogelijkheden behoren? Wil je van waarde zijn voor kinderen, bijdragen aan goed onderwijs en daar goed voor worden beloond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Watersnip is een openbare basisschool in ontwikkeling in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Als school hebben we gekozen voor een kunst en cultuur profiel. Creativiteit is dan ook voor ons belangrijk. Trots zijn we op de ontwikkeling die we als team hebben ingezet, onze zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor kinderen. We bieden het VVE-programma aan en hebben een schakelklas.

Hoe jij kan bijdragen

Wij zijn op zoek naar een fijne collega die kennis heeft van het effectief direct instructiemodel. Je bent in het bezit van een pabo-diploma, ambitieus en hebt een eigen visie op lesgeven. Je bent een pedagoog die sociaal sterk is in de klas, die handelt naar de behoefte van de individuele leerling en didactisch goed kan differentiëren.

We zijn als team bezig ons digitaal te ontwikkelen, kennis hiervan is mooi meegenomen voor het team. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en je kunt reflecteren op je eigen handelen.

Wat wij jou bieden

IKC De Watersnip is een school in ontwikkeling met geweldige kinderen en met een positieve werksfeer. We hebben goede faciliteiten en werken met moderne onderwijsmethoden. Je wordt met open armen ontvangen en we bieden je een uitdagende functie waarbij adjuncttaken eventueel tot de mogelijkheid behoren. Je komt te werken binnen een divers, enthousiast en gedreven team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen.

We zijn een school die met elkaar werken aan een professionele cultuur waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als leerkrachten leren we van en met elkaar en maken samen met de leerlingen en de schoolleiding het onderwijs steeds een beetje beter. Samen gaan we voor kwalitatief goed onderwijs.

De functie van leerkracht is ingeschaald in schaal LB en die van leerkracht met adjuncttaken in LC (maximaal € 4.366,- en € 5.087,- bij een fulltime aanstelling). Tot 31 juli 2023 krijg je een tijdelijke arbeidsmarkttoelage, toegekend omdat de school is aangemerkt als een school met achterstandsvraagstukken

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Anouk Veuger (directeur) van IKC De Watersnip, 079 351 5723 of watersnip@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar watersnip@opoz.nl of solliciteer direct via de website. We zien uit naar je reactie!

Voor meer informatie over de school en het bestuur: www.ikcdewatersnip.nl en www.opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht