IKC Het Zwanenbos

Leerkracht groep 1/2 0,2 fte

IKC_HET_ZWANENBOS_kleur_RGBweb
FTE 0,2
Locatie Kerkenbos 24-26, 2716 PH Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 51 76 88
E-mailadres zwanenbos@opoz.nl
Website zwanenbos.nl

Leerkracht groep 1/2 1,0 fte

Wil jij op IKC Het Zwanenbos het team komen versterken en van onschatbare waarde zijn voor leerlingen? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

IKC Het Zwanenbos is gehuisvest in de multiculturele wijk Meerzicht. De school telt ongeveer 250 leerlingen, verdeeld over 13 groepen waarvan 7 BAO en 6 SBO groepen. IKC Het Zwanenbos verkeert in een bijzondere positie omdat er, als één van de weinige scholen in Nederland, zowel regulier als speciaal basisonderwijs wordt aangeboden. Binnen de school worden de afzonderlijke reguliere en SBO-groepen aan elkaar gekoppeld zodat ze elkaar kunnen versterken.

We zijn een school waar leerlingen gezien worden om wie ze zijn, waar er vertrouwen is in de talenten van leerlingen en waar veel ruimte is voor maatwerk. Onder het motto ‘Samen durven groeien’ dragen wij allemaal (kinderen, ouders, school) ons steentje bij aan het verzorgen van onderwijs. Het Zwanenbos staat open voor veranderingen. Die gaan we aan, pakken we op en tonen daarbij durf, moed en lef. Daarbij durven we het aan om te leren van en met elkaar en durven we gebaande wegen te verlaten. Kinderen leren en ontwikkelen zich. Dat geldt ook voor leerkrachten en ouders. We zorgen ervoor dat iedereen kan blijven groeien!

Hoe jij kan bijdragen

We zijn op zoek naar een nieuwe collega in de onderbouw die snel kan schakelen, ervaring heeft met kleuters en kennis heeft van VVE. Als kleuterleerkracht zorg jij ervoor dat de kleuters spelend, bewegend en met veel plezier leren. Jij daagt ze uit om het beste uit zichzelf te halen, te onderzoeken en samen te werken. Wij vinden het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn, jij bent dus in staat om een veilig leer- en werkklimaat neer te zetten in de klas. Ook leren de kleuters respect en waardering te ontwikkelen a.d.h.v. de methode ‘Vreedzame school’.

Wat wij jou bieden

Wanneer je komt werken op IKC Het Zwanenbos dan ontvang je de arbeidsmarkttoelage, deze toelage maakt onderdeel uit van het Nationaal Programma Onderwijs. Wij zorgen daarnaast voor een werkomgeving waarin collega’s zich veilig en vertrouwd kunnen voelen, een omgeving waarin de nadruk ligt op samenwerken en gedeelde verantwoordelijkheid. Je kunt altijd voor advies en hulp terecht bij collega’s en daarnaast kun je ook altijd sparren met het zorgteam.

Wij vinden werkplezier belangrijk. De mogelijkheid om je te ontwikkelen is daarbij essentieel. We bieden daarom ruime scholingsmogelijkheden en kansen om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met elkaar wordt er dagelijks vanuit bestaande competenties, talenten, kennis en middelen, aan duidelijke doelstellingen gewerkt waarmee vorm wordt gegeven aan de toekomst van de school. Uiteraard is er naast al het harde werk, meer dan voldoende ruimte op de werkvloer voor humor, gezelligheid en ontspanning.

Interesse?

Als deze functie jou aanspreekt, dan ontmoeten wij je graag! Voor vragen, een kennismaking of als je meteen wilt solliciteren dan kun je contact opnemen met Ottelie Overeijnder door je mailen naar zwanenbos@opoz.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 079-3517688. We zien uit naar je reactie!

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht