IKC Het Plankier

Leerkracht groep 1/2

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
Uren 0,4 fte
Vanaf Z.s.m.
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 079 346 0047
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Leerkracht groep 1/2 0,4 fte (woensdag en donderdag)

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht? Vind jij het leuk om met kleuters te werken? Werk jij graag samen in een betrokken team? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag met onze fantastische leerlingen werken? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

IKC Het Plankier is gehuisvest in de wijk de Leyens. De school telt ongeveer 160 leerlingen en heeft momenteel zeven groepen. We starten een achtste groep, een tweede kleutergroep. De school kenmerkt zich onder meer door het hebben van een veilige leeromgeving, het aanbieden van onderwijs op maat en de kleinschaligheid van de school.

Wij zijn een kleine school waar iedereen elkaar kent en waar een goede sfeer heerst. We werken veel samen met mensen in de omgeving, andere scholen, organisaties en de gemeente. Bovenal vinden we een goed contact met ouders/verzorgers heel belangrijk.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kleuterleerkracht, die ambitieus is en plezier heeft in het lesgeven. Je bent communicatief vaardig en kunt goed contact onderhouden met ouders/verzorgers en leerlingen. Daarbij kun je goed samenwerken en hebt de nodige humor. Je hebt een visie op de ontwikkeling van leerlingen in de onderbouw. Je beschikt over een PABO-diploma.

Je komt te werken bij een school met geweldige kinderen, in een bevlogen en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is. Je werkt samen met de directeur en het team aan de professionele cultuur. Er is voor jou als nieuwe collega voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling en inzet van jouw talent, graag zelfs!

De aanstelling is voor 0,4 fte op woensdag en donderdag. Inschaling in schaal L10 (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Daphne Verkade, directeur van IKC Het Plankier, 079 – 3460047 of d.verkade@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht