IKC De Meerpaal

Leerkracht groep 1/2

IKC_DE_MEERPAAL_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte
Vanaf Z.s.m.
Locatie Rakkersveld 137, 2722 BN Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 0793311169
E-mailadres meerpaal@opoz.nl
Website obs-demeerpaal.nl

Leerkracht groep 1/2

Wil jij van onschatbare waarde zijn voor leerlingen en werken in ons gezellige team? Dan past deze vacature perfect bij jou.

Onze school

IKC De Meerpaal biedt een totaalpakket op het gebied van onderwijs, opvang en vrije tijd. Iedereen is welkom bij ons levendige en kleurrijke kindcentrum. Wij zijn gevestigd in de wijk Palenstein, bieden brede opvang en een gezellige wijkschool waar uw kind samen met de kinderen uit de buurt naartoe gaat.

Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands taalonderwijs aan 1e jaars en 2e jaars nieuwkomers. Veel aandacht besteden wij aan de Nederlandse taal en het organiseren van activiteiten op het gebied van lezen, taal en poëzie.

IKC De Meerpaal is een rustige, levendige en veilige plek voor kinderen. Zij kunnen zich bij ons ontwikkelen en talenten laten zien. Wij kijken naar een kind en zien per kind wat belangrijk is, waar het op begeleid kan worden en wat we het kind gaan leren. Wij hebben kleine groepen, veel onderwijsassistenten, stagiaires, vrijwilligers en begeleiding van buitenaf. Dit geeft een goede ondersteuning in het onderwijs en betere resultaten. Onze leerlingen stromen uit naar alle niveaus van het voorgezet onderwijs. Onze visie is dat kinderen bij ons de regie over het leren krijgen. De leerling leert zelf doelen te stellen en inzichten te verkrijgen om verder te komen in het leven.

Jouw kracht

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die snel kan schakelen, een open mind heeft en kan meebewegen met de dynamiek van de omgeving. Onze leerlingen hebben behoefte aan een leerkracht die betrokken is, ze goed begrijpt en voor wie lesgeven meer is dan een vak. Iemand die rustig blijft en het gedrag van kinderen in de juiste context plaatst. Je weet wat kinderen nodig hebben en schept de voorwaarden om te kunnen leren.

Je bent digitaal onderlegd, communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat wij jou bieden

Wij bieden een fijne werkplek waar je samenwerkt met een enthousiast en gedreven team. De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 1,0 fte. Het salaris is conform de cao primair onderwijs. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Interesse

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Ageeth Kampen, directeur van IKC De Meerpaal, 079 331 11 69 of a.kampen@opoz.nl, wij horen graag van jou.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht