IKC De Saffier

Leerkracht groep 3

IKC_DE_SAFFIER_kleur_RGBweb
Uren 0,6 fte
Vanaf 1-2-2022
Locatie Electrablauw 5, 2718 JT Zoetermeer
Vanaf 1-2-2022
Telefoonnummer 0793610311
E-mailadres saffier@opoz.nl
Website ikcdesaffier.nl

Leerkracht groep 3

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht? Vind jij het leuk om bij te dragen aan verdere professionalisering van onze school? Wil jij werken in een hecht team dat samen in ontwikkeling is en bezit je de nodige humor? Wil je werken op een kleinschalige school met geweldige kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze School

IKC De Saffier is gehuisvest in de wijk Rokkeveen. De school telt ongeveer 180 leerlingen verdeeld over 8 groepen. IKC De Saffier is een kleinschalige, openbare school met een uitstekend pedagogisch klimaat. Naast de goede resultaten zijn wij ook een school waar kinderen met veel plezier naartoe gaan!

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een collega die ambitieus is en plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een pabo-diploma en hebt visie op de ontwikkeling van kinderen in de onderbouwgroepen.

Je bent communicatief vaardig en open in het contact met leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je bent flexibel, bezit de nodige humor en kan goed samenwerken. Met hart voor kinderen zet je je in voor goed openbaar onderwijs.

Wat wij jou bieden

De aanstelling op De Saffier is voor 3 dagen (0,6 fte) in de week (voorkeur voor maandag, dinsdag en vrijdag), vanaf februari tot aan de zomervakantie (eind juli). Inschaling vindt, afhankelijk van ervaring, plaats in schaal L10 of L11. Het betreft een tijdelijk dienstverband met wellicht uitzicht op een vast dienstverband. De vacature staat open vanwege zwangerschapsverlof van de huidige leerkracht.

Interesse

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met met Pascal Bongers (directeur) 079-3610311 of saffier@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht