IKC Het Plankier

Leerkracht groep 3 LB/LC (1,0 fte)

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
FTE 1
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer +31 (0)793 46 00 47
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Leerkracht LB/LC groep 3 (1,0 fte)

IKC Het Plankier is de openbare basisschool in De Leyens, een groene buurt met veel licht en ruimte. We vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers hier elke dag met plezier naar school komen.

Onze school

Op onze school werken we vanuit vertrouwen en verbinding. De 160 kinderen mogen zijn wie ze zijn. We zijn goed in de persoonlijke benadering en zien wat iedere individuele leerling nodig heeft. We leren ze stevig in hun schoenen te staan. Van daaruit kunnen ze zich prima cognitief ontwikkelen. Als school in ontwikkeling ligt onze focus nu op de implementatie van onze nieuwe rekenmethode en een kwaliteitsimpuls binnen onze kleutergroepen.

Hier herken je ons aan:
​• Wijkschool in ontwikkeling
​• Fijne sfeer en persoonlijke aandacht
​• Professionele cultuur
​• Kennis is kracht
​• In verbinding met ouders en omgeving

IKC Het Plankier als werkgever

We willen in ons team graag mensen met een frisse blik: sterke ontwikkelingsgerichte, aanvullend opgeleide professionals. Mensen die zich vrij voelen om kennis en ervaringen vanuit andere organisaties in de school te brengen. Bijvoorbeeld over anders organiseren.

We zoeken een collega die ook echt teamgenoot is, met het gezamenlijke doel voor ogen. Communicatief sterke medewerker die ook goed met ouders en bewoners overweg kan.

Hoe jij kan bijdragen?

Je bent een bevoegde en ervaren leerkracht. Je bent breed inzetbaar en hebt je PABO-diploma. Met jou enthousiasme weet jij het verschil te maken en streef jij naar het allerbeste voor kinderen. Je vormt, kneedt en kleurt mee aan hun persoonlijkheid, laat ze hun talenten ontwikkelen en helpt ze vol vertrouwen de eerste stappen in de wereld te zetten. Je hebt een flexibele instelling, kunt goed improviseren en houdt van een onverwachte uitdaging.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als leerkracht. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar wat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Inschaling vindt plaats in schaal LB, maximaal €5.030,- of schaal LC, maximaal €6.665,- (cao primair onderwijs) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Het Plankierteam is als een warm bad, ook voor startende collega’s. We zorgen voor een zachte landing: je materialen zijn op orde, er zijn begeleidingsgesprekken, en er zijn collega’s aan wie je je vragen kunt stellen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Maurice Jansen en/of Sijmen Kosten (079) 3460047 of plankier@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar plankier@opoz.nl. We zien uit naar je reactie

Leerkracht groep 3 LB/LC (1,0 fte)

Yosr.nl-9727

Sijmen Kosten, directie

‘We delen een gezamenlijk doel. Doordat ik dagelijks in alle groepen kom, weet ik wat er in ons onderwijs speelt. Ik vind het belangrijk dat elke medewerker zich gesteund weet, want we zijn zuinig op ons team', aldus Sijmen. ‘Ik vind het belangrijk om meer kennis in het team te brengen. We ontwikkelen onze school door als team een goed gesprek over onderwijs aan te gaan. Ik daag het team steeds uit om nieuwe mogelijkheden te verkennen’.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht