IKC De Meerpaal

Leerkracht groep 4 (1.0 fte)

IKC_DE_MEERPAAL_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte
Locatie Rakkersveld 137, 2722 BN Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793311169
E-mailadres meerpaal@opoz.nl
Website obs-demeerpaal.nl

Leerkracht groep 4 (1,0 fte)

Ben jij een leerkracht met een goede visie op leren en werk je graag met kleurrijke groepen? Dan pas je goed op IKC De Meerpaal.

Onze school en onze visie

Op IKC de Meerpaal leren we je het beste uit jezelf te halen op elk gebied. Taal, lezen en rekenen blijft daarbij de basis. Jij weet: wat je kunt, wat je wilt bereiken en wat je moet doen om daar te komen. De leerkrachten begeleiden je en stimuleren jouw ontwikkeling. We leren je: zelfstandig werken, samenwerken en doelen stellen. Bij alles wat we doen gaan we respectvol met elkaar om en zorgen we samen voor een veilige omgeving.

School in ontwikkeling

IKC de Meerpaal is een school in ontwikkeling. De wijk waarin de school staat is aan het veranderen. Dit betekent dat er nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen zijn die de school kan pakken. Het team is dan ook nu al aan het nadenken over wat dit betekent voor ons onderwijs en de samenwerking met de andere IKC-partners. Wil je meebouwen, dan nodigen we je van harte uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een aanstelling voor 1,0 fte voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken op een kleurrijke school waar je veel ruimte krijgt om mee te denken en initiatief te nemen. Wil jij jezelf ontwikkelen? We investeren graag in je en bieden veel mogelijkheden om te leren en blijven groeien!

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met GeertJan Nelson, 06-54956501, of een bericht sturen naar g.nelson@opoz.nl.

Leerkracht groep 4 (1,0 fte)

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht