IKC Het Plankier

Leerkracht groep 4/5

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer 0793460047
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Leerkracht groep 4/5

Wil jij op IKC Het Plankier het team versterken, van meerwaarde zijn voor onze leerlingen en jezelf verder ontwikkelen? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

IKC Het Plankier is gehuisvest in de wijk de Leyens. De school telt ongeveer 160 leerlingen en heeft momenteel zeven groepen. De school kenmerkt zich onder meer door de kleinschaligheid en de veilige leeromgeving die wij bieden aan onze teamleden en leerlingen. Wij werken veel samen met mensen in de omgeving, andere scholen, organisaties en de gemeente. Bovenal vinden wij goed contact met ouders heel belangrijk.

Hoe kan jij bijdragen?

Je bent een bevoegde en ervaren leerkracht. Je bent breed inzetbaar en hebt je PABO-diploma. Met jou enthousiasme weet jij het verschil te maken en streef jij naar het allerbeste voor kinderen. Je vormt, kneedt en kleurt mee aan hun persoonlijkheid, laat ze hun talenten ontwikkelen en helpt ze vol vertrouwen de eerste stappen in de wereld te zetten. Je hebt een flexibele instelling, kunt goed improviseren en houdt van een onverwachte uitdaging.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als leerkracht. De aanstelling is per direct voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling in LB (oude schaal L10) (cao primair onderwijs) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Bij ons op school is er een positieve werksfeer. Jij werkt met een gezellig, zelfstandig en kritisch team. Wij zijn een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. Tevens zijn wij een school die goed op weg is naar een professionele cultuur en is er veel ruimte voor persoonlijke groei. Door de ‘ons-kent-ons’ cultuur bieden wij jou nauw contact met ouders, een persoonlijke band met de leerlingen en contact met de partners in de omgeving.

Bij OPOZ krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen en bij jezelf. Je wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Erwin Oudenaarde, directeur IKC Het Plankier, via 06-0641486321.

Kom solliciteren!

Ben je enthousiast? Stuur je brief en cv naar e.oudenaarde@opoz.nl. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht