IMG_8885

Leerkracht groep 5 (0,6 fte)

IKC_DE_Gaerde_group_kleur_CMYK
FTE 0,6
Locatie Moerbeigaarde 58-60, 2723 AG Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 43 78 28
E-mailadres gaerde@opoz.nl
Website ikcdegaerde.nl

Leerkracht groep 5 (0,6 fte)

Ben jij een enthousiaste en betrokken leerkracht? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij bijdragen aan onze ambitie om een ‘Leader in Me school’ te worden? Dan ben je bij IKC De Gaerde aan het goede adres. Het betrokken team en de leerlingen heten je van harte welkom!

Onze trots

IKC De Gaerde is een school met een eigenzinnig onderwijsconcept. Als team zetten we het kind centraal en vinden we het belangrijk om ons blijvend te ontwikkelen en verder te professionaliseren. De 3-pijlers leer, ontdek en groei staan hierbij centraal. We werken in de ochtenden methodisch aan de cognitieve vakken. In de middag maken we ruimte voor ontdekken rondom de wereld oriënterende- en creatieve vakken met als hoogtepunt op de donderdagmiddag groepsdoorbrekende workshops.

De school is gehuisvest in een gloednieuw gebouw in de wijk Seghwaert in Zoetermeer

Jouw kracht

Wij zoeken een ambitieuze leerkracht voor groep 5 die zin heeft positief bij te dragen aan de ontwikkelingen van onze nieuwe school. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je eigen talenten om te zetten in het ontwerpen van leerzame workshops.

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische werkplek met enthousiaste collega’s. Een organisatie waar er wordt geluisterd naar je ideeën en waar je een bijdrage kan leveren aan het nieuwe onderwijsconcept.

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract. Inschaling in LB of LC (cao primair onderwijs), afhankelijk op van je opleiding en ervaring.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Martine Geerts, directeur IKC De Gaerde; (079) 343 78 28 of m.geerts@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur een mail met je CV en motivatie naar: m.geerts@opoz.n

Leerkracht groep 5 (0,6 fte)

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht