IKC De Springplank

Leerkracht groep 7/8

IKC_DE_SPRINGPLANK_kleur_RGBweb2
Uren 0,6 fte
Vanaf 1-3-2022
Locatie Irisvaart 6-8, 2724 TT Zoetermeer
Vanaf 1-3-2022
Telefoonnummer 0793460064
E-mailadres springplank@opoz.nl
Website ikcdespringplank.nl

Leerkracht groep 7/8

Ben jij een enthousiaste leerkracht met humor? Past het daltonderwijs bij jou? Werk jij graag samen in een hecht team en wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze leuke school? Dan zijn wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Springplank biedt modern daltononderwijs in de wijk Seghwaert. Wij zijn een school met een eigen identiteit, toekomstgericht onderwijs en een veilig pedagogisch klimaat. Door ons gedifferentieerde aanbod – ieder kind heeft een dag- en weektaak op niveau – zijn wij gericht op gepersonaliseerd leren. Het onderwijs op onze school wordt gegeven volgens het daltonprincipe, waarin wij werken volgens de kernwaarden samenwerken, vrijheid en verantwoordelijkheid, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie.

Wij hebben ongeveer 260 leerlingen verdeeld over 10 groepen. Trots zijn we op de goede resultaten die we behalen, onze sterke zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor talentontwikkeling.

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 7/8 met enthousiasme voor Daltononderwijs. Je bent communicatief vaardig en kunt goed contact onderhouden met ouders en leerlingen. Daarnaast ben je een teamplayer en heb je de nodige humor. Je beschikt over een PABOdiploma. Bij voorkeur heb je ook een Daltonopleiding gevolgd. In ieder geval ben je hiertoe bereid.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een leuke school met een gezellig team. De aanstelling is voor 0,6 fte (24 uur per week) voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract. De ingangsdatum is 1 maart a.s. en de werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Andere dagen zijn bespreekbaar. Je wordt ingeschaald in L10 (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Anjay Bansraj, directeur van IKC De Springplank, 079-3460064 of a.bansraj@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht