IKC Florence Nightingale

Leerkracht LB (0,6-1,0 fte)

IKC_FLORENCE_NIGHTINGALE_kleur_RGBweb
FTE 0,6 - 1
Locatie Zanzibarplein 90, 2721 GE Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer 079 331 97 54
E-mailadres fn@opoz.nl
Website ikcflorencenightingale.nl

Leerkracht LB (0,6-1,0 fte)

Ben jij die super juf of meester die…
​• hoge verwachtingen uitspreekt naar kinderen en met de nodige humor voor een positief en veilig leerklimaat zorgt?
​• gaat voor kansengelijkheid?
​• leuke en inspirerende lessen ontwerpt om zo de leerlingen optimaal te betrekken bij de les?
​• gericht is op ontwikkeling en oog heeft voor elke leerling?
​ • het leuk vindt om met ons mee te denken over een nieuw onderwijsprofiel?
​Kom dan werken op IKC Florence Nightingale! We zien uit naar jouw komst!

Onze school

IKC Florence Nightingale is een kleinschalige en multiculturele school. De school is gevestigd in de wijk Oosterheem in Zoetermeer en telt rond de 180 leerlingen verdeeld over acht groepen. Bij IKC Florence Nightingale draait alles om persoonlijke aandacht en het zien van ieder kind. Wij geloven in de kracht van persoonlijke benadering en hechten veel waarde aan een warme en ondersteunende omgeving.

Onze school leidt kinderen op tot verantwoordelijke wereldburgers door middel van modern onderwijs. Ieder kind ontwikkelt kennis, vaardigheden en talenten in een veilige leeromgeving. In ons onderwijs ontdekken leerlingen wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Leerlingen ontwikkelen eigenaarschap en zelfsturing en krijgen passend aanbod om het beste uit zichzelf te halen. Zo zetten zij met zelfvertrouwen de volgende stap.

Tot voor kort kende onze school voor alle kinderen een Schoolplus-programma met extra vakken op het gebied van sport, Engels, techniek, dans, drama, programmeren etc. buiten de reguliere lestijd. Per 1 augustus maakt Schoolplus geen onderdeel meer uit van ons aanbod. Een uitdaging voor het komende schooljaar is om samen met het team een nieuw onderwijsprofiel voor de school te ontwikkelen, passend bij de behoeften van onze leerlingpopulatie.

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een collega met een stevige pedagogische basis. Je spreekt duidelijke verwachtingen uit naar de leerlingen. Er is rust en structuur in jouw groep, waardoor de focus kan liggen op leren en ontwikkelen. Je bent flexibel, bezit de nodige humor en kan goed samenwerken. Daarnaast ontwikkel jij graag lessen waarbij de leerlingen onderzoekend mogen leren en maak jij gebruik van verschillende coöperatieve werkvormen. Met hart voor kinderen zet je je in voor goed openbaar onderwijs!

Wat wij jou bieden

Wij zijn een kleinschalige school met geweldige kinderen! Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een team dat veel waarde hecht aan een goede werksfeer, teambuilding en samenwerking. Wij zijn één team waarin ontwikkeling, vertrouwen en een plezierige werkomgeving centraal staan om onze gezamenlijke doelen te realiseren. Onze samenwerking richt zich op verbinding, respect en leren van en met elkaar.

We hebben goede faciliteiten en ondersteuning èn werken met moderne leermiddelen. Het betreft een aanstelling van 0,6-1,0 fte. Het salaris is conform de cao primair onderwijs

Interesse?

Het is altijd mogelijk om even sfeer te komen proeven, de koffie of thee staat klaar! Wil je meer weten over onze fijne school? Dan kun je contact opnemen met Niels Douma en/of Sanne Dullaert (directie), (079) 331 97 54 of fn@opoz.nl.

Leerkracht LB (0,6-1,0 fte)

IMG_7542

Niels Douma, directeur

‘De leerkrachtlaag is hier het belangrijkst. Ik geef je het volste vertrouwen én ga ervan uit dat je ook aan hoge verwachtingen kan voldoen. Want we zijn ambitieus! Je krijgt de verantwoordelijkheid om het onderwijs mee te bepalen en veel collega’s pakken die ruimte. Dat is genieten!’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht