IKC Het Plankier

Leerkracht LB groep 8 (0,6 fte)

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 46 00 47
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Leerkracht LB groep 8 (0,6 fte)

IKC Het Plankier is de openbare basisschool in De Leyens, een groene buurt met veel licht en ruimte. We vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers hier elke dag met plezier naar school komen.

Op onze school werken we vanuit vertrouwen en verbinding. De 160 kinderen mogen zijn wie ze zijn. We zijn goed in de persoonlijke benadering en zien wat iedere individuele leerling nodig heeft. We leren ze stevig in hun schoenen te staan. Van daaruit kunnen ze zich prima cognitief ontwikkelen. Als school in ontwikkeling ligt onze focus nu op de implementatie van onze nieuwe rekenmethode en een kwaliteitsimpuls binnen onze kleutergroepen.

Hier herken je ons aan:
• Wijkschool in ontwikkeling
• Fijne sfeer en persoonlijke aandacht
• Professionele cultuur
• Kennis is kracht
• In verbinding met ouders en omgeving

IKC Het Plankier als werkgever

We willen in ons team graag mensen met een frisse blik: sterke ontwikkelingsgerichte, aanvullend opgeleide professionals. Mensen die zich vrij voelen om kennis en ervaringen vanuit andere organisaties in de school te brengen. Bijvoorbeeld over anders organiseren.

We zoeken collega’s die ook echt teamgenoot zijn, met het gezamenlijke doel voor ogen. Communicatief sterke medewerkers die ook goed met ouders en bewoners overweg kunnen.

Hoe jij kan bijdragen

Je bent een bevoegde en ervaren leerkracht. Je bent breed inzetbaar en hebt je PABO-diploma. Met jou enthousiasme weet jij het verschil te maken en streef jij naar het allerbeste voor kinderen. Je vormt, kneedt en kleurt mee aan hun persoonlijkheid, laat ze hun talenten ontwikkelen en helpt ze vol vertrouwen de eerste stappen in de wereld te zetten. Je hebt een flexibele instelling, kunt goed improviseren en houdt van een onverwachte uitdaging.

Jij hebt passie voor het onderwijs en je bent nooit uitgeleerd. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de schoolontwikkeling, samen met je teamgenoten. In je groep zorg je voor structuur en een positieve benadering. Met jouw oog voor elk kind maak je bewuste keuzes in je pedagogisch-didactisch handelen. Dankzij jouw creativiteit en kennis van bewegend en samenwerkend leren bied je je leerlingen een grote variatie in werkvormen.

Ons team

Je komt te werken in een jong, behulpzaam, vrolijk en gedreven team, met een goed arbeidsethos. In een professionele cultuur werken we samen aan goed onderwijs. Taken en rollen zijn helder en goed verdeeld. Na school is er vaak tijd voor gezelligheid.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als leerkracht. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar wat bij goed functioneren na een jaar wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Inschaling vindt plaats in schaal LB (cao primair onderwijs) afhankelijk van opleiding en ervaring. Het Plankierteam is als een warm bad, ook voor startende collega’s. We zorgen voor een zachte landing: je materialen zijn op orde, er zijn begeleidingsgesprekken, en er zijn collega’s aan wie je je vragen kunt stellen

Kom solliciteren

Ben je enthousiast? Stuur je brief en cv naar werkenbij@opoz.nl of solliciteer via de website van OPOZ.

Wij kijken uit naar jouw reactie.

Leerkracht LB groep 8 (0,6 fte)

Yosr.nl-0103

Erwin Oudenaarde en Kelly Jansen, directie

‘We delen een gezamenlijk doel. Doordat ik dagelijks in alle groepen kom, weet ik wat er in ons onderwijs speelt. Ik vind het belangrijk dat elke medewerker zich gesteund weet, want we zijn zuinig op ons team', aldus Erwin.

‘Ik vind het belangrijk om meer kennis in het team te brengen. We ontwikkelen onze school door als team een goed gesprek over onderwijs aan te gaan. Ik daag het team steeds uit om nieuwe mogelijkheden te verkennen’, aldus Kelly.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht