IKC De Tjalk

Leerkracht LB I groep 1/2 I 1,0 fte (vervangingsvacature met uitzicht op vaste benoeming)

IKC_DE_TJALK_kleur_RGBweb
FTE 1
Locatie Kadelaan 208, 2725 BR Zoetermeer
Vanaf 01-03-2024
Telefoonnummer +31 (0)793 46 00 60
E-mailadres tjalk@opoz.nl
Website ikcdetjalk.nl

Leerkracht LB I groep 1/2 I 1,0 fte (vervangingsvacature met uitzicht op vaste benoeming)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij werken in een gezellig en dynamisch team? Wil jij een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van onze school en samen met ons in ontwikkeling gaan om het beste uit onze leerlingen te halen?

Wij zijn vanaf 1 maart 2024 op zoek naar een vervanger wegens zwangerschapsverlof. Na dit tijdelijke dienstverband is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij één van de andere OPOZ-scholen

Onze school

IKC De Tjalk staat in de buurt De Leyens te Zoetermeer en ligt pal tegen het recreatiegebied Noord Aa. De school telt ongeveer 440 kinderen verdeeld over 16 groepen. Op IKC De Tjalk werken wij aan de kwaliteit van het onderwijs door de betrokkenheid en inzicht in leervorderingen te verhogen voor de kinderen en focus aan te brengen op elementen die een hoog leerrendement hebben.

IKC De Tjalk werkt op thematische wijze aan de vakgebieden aardrijkskunde, natuur, techniek, topografie, geschiedenis, ICT met de methode Blink. Kinderen werken daarbij aan kennis- en vaardigheidsdoelen. Wat weet een kind al en wat wil het nog leren? Er is veel ruimte voor de eigen inbreng van kinderen bij de inhoud en de vormgeving van het leren. Van groep 1 t/m 8 wordt er Engels gegeven

Hoe jij kan bijdragen

Je bent een enthousiaste, betrokken leerkracht en in het bezit van een Pabo diploma. Je staat stevig in je schoenen, biedt structuur, hebt oog voor het individuele kind en kan goed in teamverband werken. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, staat open voor feedback en kan goed reflecteren op je eigen handelen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een positieve werksfeer en een leuke werkplek binnen een gezellig en veelzijdig team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. We zijn een school met veel ruimte voor persoonlijke groei. Samen zetten we ons in om iedere dag een beetje beter te worden.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Jasper Versleijen directeur van IKC De Tjalk, 079-3460060 of tjalk@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar tjalk@opoz.nl. We zien uit naar je reactie!

Leerkracht LB I groep 1/2 I 1,0 fte (vervangingsvacature met uitzicht op vaste benoeming)

IMG_6102

Jasper Versleijen, directeur

‘Als directeur kijk ik steeds goed wat het team en de collega’s nodig hebben en daar speel ik op in. Dat maakt mijn leiderschap situationeel. Samen maken we de school. De leerkrachten zijn daarbij de experts en het is mijn taak om dat proces te ondersteunen, te bewaken en aan te sturen waar nodig.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht