IKC De Waterlelie

Leerkracht LB Instroomgroep I fulltime (parttime is mogelijk)

IKC_DE_WATERLELIE_kleur_RGBweb
FTE 1
Locatie Goudenregenzoom 73, 2719 HE Zoetermeer
Vanaf 01-01-2024
Telefoonnummer +31 (0)793 61 57 11
E-mailadres onderwijs@ikcdewaterlelie.nl
Website ikcdewaterlelie.nl

Leerkracht LB Instroomgroep I fulltime (parttime is mogelijk)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van onze school en samen met ons in ontwikkeling gaan om het beste uit onze leerlingen te halen? Dan ben jij bij IKC De Waterlelie aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Waterlelie is een gezond IKC in Rokkeveen. Wij creëren een uitdagende, doorlopende ontwikkelingslijn, een totaalpakket op het gebied van opvang, onderwijs, ontwikkeling en vrije tijd. Wij geloven dat transparantie en samenwerking sleutelwoorden zijn om onze doelen te bereiken.

We doen dit werk omdat we van betekenis willen zijn voor kinderen. Wij leren de kinderen van jongs af aan een gezonde leefstijl aan. Geestelijke en lichamelijke gezondheid en vitaliteit zijn juist nu belangrijke voorwaarden om je optimaal te kunnen ontwikkelen.

Hier herken je ons aan:

  • Gezonde School
  • School met ambitie
  • Ruimte en aandacht voor autonomie
  • Impact op leren/leren zichtbaar maken
  • Fijne leergierige leerlingen

Hoe jij kan bijdragen

Je bent een bevoegde leerkracht. Je bent flexibel, communicatief vaardig en weet als geen ander het eigenaarschap van leerlingen te stimuleren en ze uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Je kunt goed samenwerken en hebt een ontwikkelingsgerichte aanpak. Daarnaast ben je professioneel en vooruitstrevend, sta je open voor feedback en bezit je over de nodig humor

Wat wij jou bieden

Op IKC De Waterlelie bieden wij jou een fijne werkplek met leuke kinderen en een enthousiast team. Medewerkers van IKC De Waterlelie zijn boven gemiddeld tevreden over hun werkplek. Nieuwe medewerkers worden hartelijk ontvangen en goed ingewerkt middels een inwerkplan dat al voor je klaarligt.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de instroomgroep per 1 januari 2024, voor 1,0 fte en duurt tot 31 juli 2024. Na dit tijdelijke dienstverband is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij één van de andere OPOZ-scholen. De functie is gewaardeerd in schaal LB (afhankelijk van opleiding en ervaring) volgens de CAO PO.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Irma Ronkes Agerbeek, 079-3615711 of een bericht sturen naar waterlelie@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar werkenbij@opoz.nl.

We zien uit naar je reactie!

Leerkracht LB Instroomgroep I fulltime (parttime is mogelijk)

IMG_4133

Irma Ronkes Agerbeek, directeur

‘Als people manager wil ik mensen in hun kracht zetten. Ik kijk goed van welk werk jij energie krijgt. Zo probeer ik jou met je drijfveren, talenten en kennis een goede plek te geven, zodat je optimaal kunt bijdragen aan het curriculum.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht