IKC De Trinoom

Leerkracht midden-/bovenbouw (0,8 - 1,0 fte)

IKC_DE_TRINOOM_kleur_RGBweb
FTE 0,8 - 1
Locatie Nieuwlandstraat 241, 2729 EB Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 43 17 33
E-mailadres trinoom@opoz.nl
Website ikcdetrinoom.nl

Leerkracht midden-/bovenbouw (0,8 - 1,0 fte)

Ben jij een flexibele leerkracht met belangstelling voor montessorionderwijs die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van onze leuke school en enthousiaste team? Dan kunnen wij jouw kennis en kwaliteiten goed gebruiken.

Onze school

De vertaling van de montessorivisie in onder andere digitale didactiek en de unieke leesmethodiek (LIST) houden het onderwijs actueel. Ouders kiezen bewust voor deze school vanwege de specifieke manier van kinderen benaderen en laten leren.

De speerpunten van het team liggen op het gebied van begrijpend lezen, rekenen en kosmisch onderwijs, waarbij de identiteit en didactiek van het montessorionderwijs de basis vormen. Kinderen worden nóg beter gezien in wie ze zijn en in hun leerbehoefte, wat bijdraagt aan betere differentiatie.

Hier herken je ons aan:

  • Modern montessorionderwijs
  • Vrijheid in gebondenheid
  • Warm welkom
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Echt passend onderwijs in heterogene groepen

Jouw kracht

Je bent een bevoegde leerkracht bij voorkeur met ervaring of interesse in montessorionderwijs. Bij interesse ben je bereid je hierin te ontwikkelen. Je bent flexibel, communicatief vaardig en weet als geen ander het eigenaarschap van leerlingen te stimuleren en ze uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Je kunt goed samenwerken en hebt een ontwikkelingsgerichte aanpak. Daarnaast ben je professioneel en vooruitstrevend en bezit je over de nodig humor

Wat wij jou bieden

De 21 collega’s zijn loyaal, betrokken en gericht op samen ontwikkelen vanuit sterke verbondenheid met de montessorigedachte. De gedeelde kernwaarden zijn: samen, vertrouwen, oog voor het kind/de ander en trots. De vrijheid in gebondenheid komt terug in alles, ook in het team van De Trinoom. Er is binnen gestelde kaders veel ruimte voor verschil en eigen inbreng; gelijk maar niet hetzelfde. Collegiale consultatie wordt steeds vaker ingezet als manier om te verbinden en het onderwijs door te ontwikkelen. Je krijgt uiteraard tijd om je het montessorigedachtegoed eigen te maken. Als nieuwe collega merk je meteen dat de bereidheid om jou te helpen heel groot is.

De functie is gewaardeerd in schaal LB of LC volgens de CAO PO, LB maximaal €5.030,- en LC maximaal €5.862,- bij een fulltime aanstelling

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Anne van der Zaag, directie van IKC De Trinoom, 079-3431733, a.vanderzaag@opoz.nl.

Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar trinoom@opoz.nl, met als onderwerp ‘sollicitatie leerkracht’.

We zien uit naar je reactie!

Leerkracht midden-/bovenbouw (0,8 - 1,0 fte)

A7R02300

Het team over IKC De Trinoom

'Het zien en benutten van de eigenheid en talenten van mensen vind ik belangrijk in een team. Zo kunnen we samen het onderwijs vormgeven. Ik vraag van collega’s – en de kinderen! – om verantwoordelijkheid te nemen voor hun keuzes’.

Ik doe mijn werk vanuit mijn hart voor de kinderen. We hebben de taak kinderen goed te begeleiden in de wijze waarop zij zich ontwikkelen, en ik wil dat samendoen, als team. In mijn leiderschap zorg ik daarom voor een balans tussen mijn mensgerichte en doelgerichte kant’.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht