IKC De Triangel

Leerkracht midden-/bovenbouw 0,8 fte

ikc de triangel
FTE 0,8
Locatie Vlasakker 33-35, 2723 TP Zoetermeer
Vanaf 01-04-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 41 40 00
E-mailadres triangel@opoz.nl
Website ikcdetriangel.nl

Leerkracht midden-/bovenbouw 0,8 fte

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van onze school en samen met ons in ontwikkeling gaan om het beste uit onze leerlingen te halen? Dan ben jij bij IKC De Triangel aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Triangel is een kleinschalige, warme school. Wij hebben een betrokken en enthousiast team dat altijd bij elkaar terecht kan en steeds in gesprek is met elkaar over de ontwikkeling van de kinderen en verbeteringen voor de school.

We doen dit werk omdat we van betekenis willen zijn voor kinderen. Wij willen ze geborgenheid bieden, want kinderen ontwikkelen zich goed als ze zich veilig voelen. We leren kinderen om in harmonie met iedereen om te gaan en bereiden ze goed voor op het functioneren in de maatschappij. Wij zien het als een groot compliment als de talenten die kinderen in zich hebben, tot hun recht komen. Als kinderen daarnaast veel leren en een plezierige schooltijd hebben, vinden wij dat we samen ons werk goed hebben gedaan.

Hoe jij kan bijdragen

Je bent een bevoegde leerkracht. Je bent flexibel, communicatief vaardig en weet als geen ander het eigenaarschap van leerlingen te stimuleren en ze uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Je kunt goed samenwerken en hebt een ontwikkelingsgerichte aanpak. Daarnaast ben je professioneel en vooruitstrevend, sta je open voor feedback en bezit je over de nodig humor

wat wij jou bieden

Op IKC De Triangel bieden wij jou een fijne werkplek met leuke kinderen en een enthousiast team. Medewerkers van IKC De Triangel zijn boven gemiddeld tevreden over hun werkplek. Nieuwe medewerkers worden hartelijk ontvangen en goed ingewerkt middels een inwerkplan dat al voor je klaarligt.

Het betreft een tijdelijk dienstverband tot juli 2023, met een voortzetting van 0,4 - 0,6 fte vanaf 01-08-2023 en uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Miranda van der Toorn, 079-341 40 00 of een bericht sturen naar triangel@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar triangel@opoz.nl. We zien uit naar je reactie!

Leerkracht midden-/bovenbouw 0,8 fte

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht