IKC De Piramide

Leerkracht midden-/bovenbouw hoogbegaafdenklas

IKC_DE_PIRAMIDE_kleur_RGBweb
Uren 0,4 - 1,0 FTE
Vanaf 01-08-2022
Locatie Fivelingo 84, 2716 BG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793211055
E-mailadres piramide@opoz.nl
Website ikcdepiramide.nl

Leerkracht midden-/bovenbouw hoogbegaafdenklas

Heb jij affiniteit met kinderen die meer uitdaging nodig hebben? Bied jij graag passend onderwijs aan deze doelgroep en wil je hen helpen bij hun talentontwikkeling? Dan ben je bij IKC De Piramide aan het goede adres. Onze leergierige en enthousiaste leerlingen uit de voltijd hoogbegaafdenklas zoeken voor het nieuwe schooljaar een leuke en betrokken leerkracht.

Onze school

IKC De Piramide is gespecialiseerd in onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. Naast de reguliere groepen, hebben wij een afdeling voor meer- en hoogbegaafde leerlingen waar voltijd hb-onderwijs wordt aangeboden. Wij geven invulling aan dit onderwijs door met de beschikbaar gestelde mensen, middelen en materialen een lesprogramma op te zetten waarmee een uitdagende leeromgeving wordt gecreëerd waarin deze kinderen zich ongehinderd kunnen ontwikkelen. Naast de basislessen krijgen deze leerlingen verrijkende lesstof, projecten en diverse lesmodules zoals schaken en vreemde talen, verzorgd door externe docenten, aangeboden.

Veiligheid, ontwikkeling en welbevinden zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Er heerst een positieve sfeer waarin we naar elkaar luisteren, van en met elkaar leren en iedereen wordt geaccepteerd.

Hoe kan jij bijdragen

Wij zoeken een leerkracht die met passie lesgeeft en affiniteit heeft met deze doelgroep. Je bent didactisch vaardig, pedagogisch bekwaam en met jouw empathisch vermogen en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat jouw leerlingen en ouders zich gezien en gehoord voelen. Naast je Pabo-diploma heb je bij voorkeur scholing op het gebied van hoogbegaafdheid afgerond.

Wat wij jou bieden

We zorgen voor een fijne werkplek met leergierige leerlingen en een gezellig team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Een team dat samen met de ouders en kinderen van de school ‘samen in ontwikkeling’ is. Daarbij bieden wij ruime scholingsmogelijkheden en kansen om ook je eigen talenten te ontwikkelen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Manon Hulst, directeur van IKC De Piramide, 079-3211055 of piramide@opoz.nl

Kom solliciteren

Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar piramide@opoz.nl of We zien uit naar je reactie!

Leerkracht midden-/bovenbouw hoogbegaafdenklas

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht