IKC De Edelsteen

Leerkracht midden-/bovenbouw vervanging

IKC_DE_EDELSTEEN_kleur_RGBweb
Uren 0,8 - 1,0 fte
Vanaf 1-10-2021
Locatie Sieraadlaan 100, 2719 SN Zoetermeer
Vanaf 1-10-2021
Telefoonnummer 079 361 7629
E-mailadres info.edelsteen@opoz.nl
Website ikcdeedelsteen.nl

Leerkracht midden-/bovenbouw vervanging

Ben jij een flexibele leerkracht met Dalton ervaring die het leuk vindt om tijdelijk onderdeel uit te maken van onze leuke school en enthousiaste team? Dan kunnen wij jouw ondersteuning goed gebruiken.

Wij zoeken twee fulltime leerkrachten die zin hebben om snel te starten. Voor onze groep 5 kunnen wij jouw ondersteuning per direct goed gebruiken. Voor groep 6/7 ontstaat vanaf oktober 2021 tot aan de meivakantie een vacature in verband met zwangerschapsverlof.

Onze school

Dalton IKC De Edelsteen is gehuisvest in de wijk Rokkeveen. De school telt ongeveer 300 leerlingen en heeft momenteel 11 groepen. De inspectie van het onderwijs heeft IKC De Edelsteen het predicaat Excellente School toegekend op het gebied van ‘eigenaarschap’. Ons team is op zoek naar twee vervangers die met onze enthousiaste leerlingen wil meereizen in hun ontwikkeling en in de ontwikkeling van ons IKC.

Hoe jij kan bijdragen

Wij zoeken twee bevoegde leerkrachten met bij voorkeur Dalton ervaring. Je bent flexibel, communicatief vaardig en weet als geen ander het eigenaarschap van leerlingen te stimuleren. Je kunt goed samenwerken en hebt een ontwikkelingsgerichte aanpak. Daarnaast ben je professioneel en vooruitstrevend en bezit je over de nodig humor.

Wat wij jou bieden

We bieden jou een fijne werkplek met een enthousiast en gedreven team op een excellente school waar eigenaarschap wordt gestimuleerd en getoond. De aanstelling is tijdelijk voor de duur van de vervanging voor 4 tot 5 dagen per week. Inschaling vindt, afhankelijk van ervaring, plaats in schaal L10 of L11. Er komt na de meivakantie wat formatie vrij, dus wie weet zijn er voor daarna nog mogelijkheden om een vast deel te worden van ons team.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Cynthia Vijgenboom, directeur van IKC De Edelsteen, (079) 361 76 29 of edelsteen@opoz.nl.

Leerkracht midden-/bovenbouw vervanging

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht