IKC De Piramide

Leerkracht middenbouw 0,6 - 1,0 fte

IKC_DE_PIRAMIDE_kleur_RGBweb
Uren 0,6 - 1,0 fte
Vanaf Z.s.m.
Locatie Fivelingo 84, 2716 BG Zoetermeer
Vanaf Z.s.m.
Telefoonnummer 0793211055
E-mailadres piramide@opoz.nl
Website ikcdepiramide.nl

Leerkracht middenbouw 0,6 - 1,0 fte

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij werken in ons gezellige en hechte team? Wil jij een bijdrage leveren aan verdere professionalisering van onze school en samen met ons in ontwikkeling gaan om het beste uit onze leerlingen te halen? Dan ben jij bij IKC De Piramide aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Piramide is een reguliere basisschool met daarnaast een afdeling voor meer- en hoogbegaafde leerlingen. Veiligheid, ontwikkeling en welbevinden zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Er heerst een positieve sfeer waarin we naar elkaar luisteren, van en met elkaar leren en iedereen wordt geaccepteerd.

Wij richten ons op de totale ontwikkeling van de leerling: talenten op alle onderdelen van het brede onderwijsaanbod krijgen de kans om tot ontwikkeling te komen. We begeleiden de kinderen hierbij door ieder kind op zijn of haar niveau uit te dagen en te stimuleren om een stap verder te komen.

Jouw kracht

Je bent een enthousiaste, betrokken leerkracht en in het bezit van een Pabo-diploma. Je staat stevig in je schoenen staat, biedt structuur en kan goed in teamverband werken. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, staat open voor feedback en kan goed reflecteren op je eigen handelen.

Wat wij jou bieden

Een fijne werkplek met leuke kinderen en een enthousiast team. Het betreft een dienstverband van 0,6-1,0 fte. Dit, evenals de startdatum, wordt in overleg bepaald.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Manon Hulst, 079-3211055 of een bericht sturen naar piramide@opoz.nl

Leerkracht middenbouw 0,6 - 1,0 fte

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht