IKC De Trinoom

Leerkracht midden/bovenbouw 0,8 fte

IKC_DE_TRINOOM_kleur_RGBweb
FTE 0,8
Locatie Nieuwlandstraat 241, 2729 EB Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 43 17 33
E-mailadres trinoom@opoz.nl
Website ikcdetrinoom.nl

Leerkracht midden-/bovenbouw 0,8 fte

Ben jij een flexibele leerkracht met belangstelling voor montessorionderwijs die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van onze leuke school en enthousiaste team? Dan kunnen wij jouw kennis en kwaliteiten goed gebruiken.

Onze school

IKC De Trinoom is een montessorischool met ruim 175 leerlingen in de wijk Oosterheem. In onze montessorischool werken we in heterogene groepen en staat individueel onderwijs hoog in het vaandel. Daarnaast worden groepslessen gegeven, wat de didactiek afwisselend maakt.

Wij gaan ervan uit dat elk kind uniek is. Elk kind heeft een eigen temperament, talent en tempo dat zich uit in de wijze waarop het omgaat met groepsgenoten, volwassenen, de omgeving en ook in de wijze waarop zij hun werk inrichten. We zien de individuele verschillen in werkkeuze, werkduur, werktempo, de aanpak van het werk, reflectie op het werk en het samenwerken. Voor ons onderwijs betekent het dat wij het kind de vrijheid bieden die hij of zij nodig heeft om zich volgens eigen patroon en aard te kunnen ontwikkelen binnen kaders die gesteld worden.

Jouw kracht

Je bent een bevoegde leerkracht bij voorkeur met ervaring of interesse in montessorionderwijs. Bij interesse ben je bereid je hierin te ontwikkelen. Je bent flexibel, communicatief vaardig en weet als geen ander het eigenaarschap van leerlingen te stimuleren en ze uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen. Je kunt goed samenwerken en hebt een ontwikkelingsgerichte aanpak. Daarnaast ben je professioneel en vooruitstrevend en bezit je over de nodig humor.

Wat wij jou bieden

We bieden jou een fijne werkplek met een enthousiast en gedreven team waar het kind centraal staat. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Inschaling vindt, afhankelijk van kennis, ervaring en kwaliteiten plaats.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Holkje Lorié en Leonie den Dekker, directie van IKC De Trinoom, 079-3431733, l.s.dendekker@opoz.nl.

Kom je solliciteren?
Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar trinoom@opoz.nl, met als onderwerp ‘sollicitatie leerkracht’.

Leerkracht midden-/bovenbouw 0,8 fte

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht