IKC Klimboom

Leerkracht onder- en/of middenbouw 0,6 fte (dagen zijn bespreekbaar)

IKC_KLIMBOOM_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Nesciohove 105, 2726 BL Zoetermeer
Vanaf 01-08-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 51 76 86
E-mailadres klimboom@opoz.nl
Website ikcklimboom.nl

Leerkracht onder- en/of middenbouw 0,6 fte (dagen zijn bespreekbaar)

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht? Werk jij graag samen in een hecht team in ons mooie IKC? Heb je interesse in het daltononderwijs? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag met onze fantastische leerlingen werken? Dan ben je bij IKC Klimboom aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC Klimboom is een bruisend, modern integraal kindcentrum waar kinderen met plezier naartoe gaan. Als Dalton IKC geloven we in de eigenheid van ieder kind. Kinderen zijn uniek en ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Ze groeien door het vertrouwen dat anderen in hen hebben en door het vertrouwen in zichzelf. IKC Klimboom is gehuisvest in de wijk Buytenwegh. De school telt ongeveer 300 leerlingen en heeft 12 groepen. We hebben een leuk en gezellig team waarbij er goed wordt samengewerkt en er veel aandacht is voor teamactiviteiten.

Hier herken je ons aan:
• Dalton als levenshouding
• Balans in plezier en ambitie
• Talenten voluit inzetten
• Open en veelzijdig team
• Samen onderwijs vormgeven

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht, die ambitieus is en plezier heeft in het lesgeven in de daltonvisie. Je bent een echte teamplayer en kunt goed contact onderhouden met ouders en leerlingen. Daarbij ben je een voorstander van en heb je interesse in daltononderwijs. Je hebt een visie op de ontwikkeling van leerlingen. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem. Je beschikt over een PABO-diploma.

Onze kracht

Je komt te werken bij een daltonschool met geweldige kinderen, in een bevlogen en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is. We beschikken over goede faciliteiten en moderne methoden. Wij werken nauw samen met onze collega’s van de peuter- en buitenschoolse opvang in de school. Als speerpunt richten we op de basisvaardigheden. Er is voor jou als nieuwe collega voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling en inzet van jouw talent, graag zelfs!

De aanstelling is vanaf de start van het schooljaar voor de duur van een heel schooljaar voor 0,6 fte (met uitzicht op vast). Inschaling in schaal LB (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Mandy Vermeer en/of Sijmen Kosten (079) 35 17 686 of klimboom@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar klimboom@opoz.nl of solliciteer via de website van OPOZ.

We zien uit naar je reactie!

Leerkracht onder- en/of bovenbouw 0,6 fte (dagen zijn bespreekbaar)

L76A1952-bewerkt-1

Sijmen Kosten, directeur

‘Ik voer graag het inhoudelijke gesprek over onderwijs met jou en collega’s om ons onderwijs in beweging te houden. Ik denk daarbij graag creatief, buiten de gebaande paden. We zijn met elkaar architect van de Klimboom en bouwen aan de meest vooruitstrevende daltonschool van Zoetermeer. Want die ambitie hebben we wel.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht