IKC De Meerpaal

Leerkracht onderbouw (0,8 fte)

IKC_DE_MEERPAAL_kleur_RGBweb
FTE 0,8
Locatie Rakkersveld 137, 2722 BN Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 31 11 69
E-mailadres meerpaal@opoz.nl
Website obs-demeerpaal.nl

Leerkracht onderbouw (0,8 fte)

Ben jij een onderbouw leerkracht met een goede visie op leren en werk je graag op een gastvrije school? Dan pas je goed op IKC De Meerpaal.

Onze school en onze visie

Op IKC De Meerpaal willen we het beste uit kinderen halen op elk gebied. Taal, lezen en rekenen blijft daarbij de basis. Onze leerlingen weten wat ze kunnen, wat ze willen bereiken en wat ze moeten doen om daar te komen. De leerkrachten begeleiden ze en stimuleren ze in hun ontwikkeling. We leren kinderen: zelfstandig werken, samenwerken en doelen stellen. Bij alles wat we doen gaan we respectvol met elkaar om en zorgen we samen voor een veilige omgeving.

School in ontwikkeling

IKC De Meerpaal is een school in ontwikkeling. De wijk waarin de school staat is aan het veranderen. Dit betekent dat er nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen zijn waar de school op in kan spelen. Het team denkt dan ook na over wat dit betekent voor ons onderwijs en de samenwerking met de andere IKC-partners. Zo zijn we dit schooljaar gestart met groepsdoorbrekend rekenen op maat. Stap voor stap bouwen we verder met onze ontwikkelteams. Wil je meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een aanstelling voor 0,8 fte voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken op een gastvrije school waar je veel ruimte krijgt om mee te denken en initiatief te nemen. Wil jij jezelf ontwikkelen? We investeren graag in je en bieden veel mogelijkheden om te leren en blijven groeien!

Interesse?

Dan kun je contact opnemen met GeertJan Nelson, 06-54956501, of een bericht sturen naar g.nelson@opoz.nl.

Leerkracht onderbouw (0,8 fte)

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht