IKC Florence Nightingale

Leerkracht onderbouw 0,6 fte

IKC_FLORENCE_NIGHTINGALE_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Zanzibarplein 90, 2721 GE Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 31 97 54
E-mailadres fn@opoz.nl
Website ikcflorencenightingale.nl

Leerkracht onderbouw 0,6 fte

Ben jij die super juf of meester waarvan het hart sneller gaat kloppen van kleuters of groep 3? Haal jij de wereld naar binnen en ga je graag met de kinderen naar buiten? Werk jij graag thematisch? Ben jij gericht op ontwikkeling? Kom dan werken op IKC Florence Nightingale! We zien uit naar jouw komst!

Onze school

IKC Florence Nightingale is een reguliere basisschool met het profiel Schoolplus. Dit is een uniek talentenprogramma voor onze leerlingen. Lessen zoals dans, programmeren, Engels en techniek worden gegeven door onze vakdocenten. Wij zijn een kleine, multiculturele school met ongeveer 210 leerlingen.

In ons onderwijs ontdekken leerlingen wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Leerlingen ontwikkelen eigenaarschap en zelfsturing en krijgen passend aanbod om het beste uit zichzelf te halen. Zo zetten zij met zelfvertrouwen de volgende stap.

Jouw kracht

We zijn op zoek naar een collega die ambitieus is, plezier heeft in het vak en met zijn collega’s nieuwe uitdagingen aan gaat. Je bent communicatief vaardig en open in het contact met leerkrachten, ouders en kinderen. Hierbij is feedback voor jou vanzelfsprekend.

Je bent flexibel, bezit de nodige humor en kan goed samenwerken. Met hart voor kinderen zet je je in voor goed openbaar onderwijs.

Wat wij jou bieden

Wij zijn een kleinschalige school met geweldige kinderen! Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een team dat veel waarde hecht aan een goede werksfeer, teambuilding en samenwerking. We hebben goede faciliteiten en werken met moderne leermiddelen.

Het betreft een parttime aanstelling van 0,6 fte. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

De koffie of thee staat klaar! Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Niels Douma, directeur. Tel: (079) 331 97 54

Kom solliciteren!
Wil je gelijk solliciteren? Stuur dan een beknopte sollicitatiebrief en cv via de mail: fn@opoz.nl of solliciteer direct via de website van OPOZ.

We zien uit naar je reactie!

Leerkracht onderbouw 0,6 fte

IMG_7542

Niels Douma, directeur

‘De leerkrachtlaag is hier het belangrijkst. Ik geef je het volste vertrouwen én ga ervan uit dat je ook aan hoge verwachtingen kan voldoen. Want we zijn ambitieus! Je krijgt de verantwoordelijkheid om het onderwijs mee te bepalen en veel collega’s pakken die ruimte. Dat is genieten!’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht