IKC De Saffier

Leerkracht onderbouw 0,6 fte Tijdelijke aanstelling

IKC_DE_SAFFIER_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Electrablauw 5, 2718 JT Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 61 03 11
E-mailadres saffier@opoz.nl
Website ikcdesaffier.nl

Leerkracht onderbouw 0,6 fte Tijdelijke aanstelling

Ben jij een gepassioneerde en inspirerende onderwijsprofessional? Heb je een hart voor de onderbouw en wil je een positieve bijdrage leveren aan het leerproces van jonge kinderen? Dan is IKC De Saffier op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Saffier is een kleinschalige, openbare school gelegen in de levendige wijk Rokkeveen. Met trots verwelkomen wij ongeveer 180 leerlingen, verdeeld over 8 groepen. Bij ons staat het creëren van een uitstekend pedagogisch klimaat centraal, waarin kinderen zich veilig, gewaardeerd en gehoord voelen. Wij streven niet alleen naar goede leerresultaten, maar willen ook een plek zijn waar kinderen met veel plezier naartoe gaan.

Functieomschrijving

Als onderbouw leerkracht speel je een cruciale rol in het fundament van het onderwijs van onze leerlingen. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en stimuleren van de ontwikkeling van kinderen in de onderbouw. Met jouw passie voor het vak en kennis van pedagogische methoden creëer je een leeromgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je werkt nauw samen met je collega’s en stemt het onderwijs af op de individuele behoeften van de kinderen.

Functievereisten

• Je beschikt over een afgeronde PABO-opleiding.
​• Je hebt affiniteit en ervaring met het lesgeven aan jonge kinderen.
​• Je hebt een positieve en stimulerende houding richting leerlingen en collega’s.
​• Je bent in staat om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren.
​• Je bent communicatief vaardig en kunt effectief samenwerken.
​• Je bent op de hoogte van actuele onderwijsontwikkelingen en kunt deze integreren in je lessen.
​• Je bent flexibel, creatief en hebt oog voor de individuele behoeften van leerlingen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden een tijdelijke functie van 0,6fte met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling binnen OPOZ. Je werkt binnen een hecht team van enthousiaste professionals. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je pedagogische en didactische kwaliteiten in te zetten.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Pascal Bongers, directeur van IKC De Saffier, via telefoonnummer 079-3610311 of per e-mail: saffier@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar saffier@opoz.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Leerkracht onderbouw 0,6 fte Tijdelijke aanstelling

Elve-Fotografie_nl_IKC_de_Saffier_Overig_018

Pascal Bongers en Kimberley van den Oever, directie

‘We investeren hier in leerkrachten, zodat ze les kunnen geven anno 2023. Je krijgt daarbij het vertrouwen en de ruimte om jezelf te ontwikkelen, binnen de kaders van de school. Ik daag je graag uit om in de lerende houding te blijven. Ik verwacht dat je eigen initiatief neemt om de school iedere dag een beetje beter te maken. Samen bepalen we de koers en maken we het onderwijs steeds beter’, aldus Pascal.

‘Ik vind het heel belangrijk om collega’s te betrekken bij onderwijsontwikkeling, want zij weten wat er speelt en moeten het beleid uitvoeren. De beslissingen over de koers liggen vervolgens bij ons. Ik spreek collega’s aan en verwacht van het team dat ze dat onderling ook doen. Mijn rol is sturend en faciliterend. Als leiders zijn we zelf ook steeds aan het leren', aldus Kimberley

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht