IKC Klimboom

Leerkracht onderbouw 1,0 fte

IKC_KLIMBOOM_kleur_RGBweb
Uren 1,0 fte
Locatie Nesciohove 105, 2726 BL Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793517686
E-mailadres klimboom@opoz.nl
Website ikcklimboom.nl

Leerkracht onderbouw

Ben jij een positieve en betrokken leerkracht? Wil jij samen met het enthousiaste team van IKC Klimboom bijdragen aan kwalitatief goed onderwijs? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

IKC Klimboom is een bruisend, modern integraal kindcentrum waar kinderen met plezier naartoe gaan. Als dalton IKC geloven we in de eigenheid van ieder kind. Kinderen zijn uniek en ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Ze groeien door het vertrouwen dat anderen in hen hebben en door het vertrouwen in zichzelf.

Ons dalton IKC maakt ontwikkelingen door op het gebied van vernieuwend onderwijs, lesmethoden en leerlingvolgsystemen. Om deze kwaliteiten te kunnen borgen is stabiliteit en rust voor lange termijn noodzakelijk. Een open en transparante cultuur, zowel intern als extern, is onze ambitie.

Onze school is gehuisvest op twee locaties, waarbij het moderne hoofdgebouw met een lichte uitstraling is (in)gericht op de doorstroom van 0 tot 13 jarigen. Met het huidige huisvestingsplan verwachten we alle groepen zo snel mogelijk weer terug op het hoofdgebouw. De dependance is op loopafstand te bereiken en beschikt over drie ruime lokalen.

Onze kracht

Onze leerlingen voelen zich veilig, welkom en uitgedaagd in hun ontwikkeling door een goed pedagogisch klimaat, passend bij het daltononderwijs. Wij zijn een ondernemend en ontwikkelingsgericht team waarbij samenwerking centraal staat. Ook is er een actieve en betrokken leerlingenraad en medezeggenschapsraad. We hebben aandacht voor elk kind met ieder zijn eigen onderwijsbehoeften.

Jouw kracht

Je bent in bezit van een PABO-diploma met een daltoncertificaat of je bent bereid om hiervoor de opleiding te volgen. Jezelf ontwikkelen doe je graag. Je staat open voor feedback en kan goed reflecteren op je eigen handelen. Het eigenaarschap van kinderen weet je te stimuleren en je daagt de leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen. Je bent flexibel, communicatief vaardig en werkt graag in teamverband om samen het onderwijs nog beter te maken. De onderwijskwaliteit van ons IKC verbeteren we continu en jij durft daarbij kritische vragen te stellen.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je (gedeeltelijk of voltijd) beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Mandy Vermeer (directie), (079) 351 76 86 of een mail sturen naar klimboom@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatie naar klimboom@opoz.nl of solliciteer online via www.opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht