IKC Meester Verwers

Leerkrachten

IKC_MEESTER_VERWERS_kleur_RGBweb
Uren 2 fte
Vanaf Per direct
Locatie Forelsloot 1-2, 2724 CA Zoetermeer
Vanaf Per direct
Telefoonnummer 079 343 7828
E-mailadres meesterverwers@opoz.nl
Website ikcmeesterverwers.nl

Wil jij op IKC Meester Verwers het team versterken, van meerwaarde zijn voor onze leerlingen en jezelf blijven ontwikkelen? We zien uit naar jouw komst!

Onze school

IKC Meester Verwers staat voor uitdagend en modern Montessorionderwijs. Als team zetten we het kind centraal en vinden we het belangrijk om ons blijvend te ontwikkelen en verder te professionaliseren. Het is onze ambitie om een ‘Leader in Me’ school te worden. Daarvoor hebben we nu de eerste stappen gezet.

De school is gehuisvest in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. Het schoolgebouw is in 2015 verbouwd en beschikt over 9 moderne, ruime en lichte lokalen. In 2021 is de realisatie van de nieuwbouw gestart.

Hoe jij kan bijdragen?

Wij zoeken twee leerkrachten die zin hebben om snel te starten. Wij zijn blij met jouw ondersteuning en bieden je zicht op een reguliere vacature met de start van het nieuwe schooljaar.

Een afgeronde Montessori-opleiding is een pré, interesse om deze te volgen is ook een optie. Lesgeven aan verschillende groepen vind je leuk en dat doe je met gemak. Je bent gedreven en helpt met jouw ideeën om onze school verder te ontwikkelen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een dynamische werkplek met enthousiaste collega’s. Een organisatie waar er wordt geluisterd naar je ideeën en je een bijdrage kan leveren aan de onderwijsvernieuwingen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functies? Dan kun je contact opnemen met Nancy Liepert, directeur van IKC Meester Verwers, 079 343 78 28 of meesterverwers@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht