IMG_2902

Leerkrachten LB/LC (0,2-1,0 fte)

logo opoz
FTE 0,2 - 1
Locatie Blauw-roodlaan 156, 2718 SK Zoetermeer
Vanaf 01-08-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 29 08 25
E-mailadres info@opoz.nl

Leerkracht LB/LC (0,2-1,0 fte)

Wij zijn voor het schooljaar 2023-2024 op zoek naar leerkrachten LB/LC voor onze 19 basisscholen in Zoetermeer. Ben jij een leerkracht en wil je graag werken in een vooruitstrevende en krachtige organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze organisatie

Stichting OPOZ heeft 19 basisscholen in Zoetermeer. Iedere school heeft zijn eigen profiel, sfeer en onderwijsconcept. Vanuit ons openbare karakter maken we ons sterk voor optimale kansen voor ieder kind, voor kwalitatief goed onderwijs en voor een brede ontwikkeling van kinderen.

Werken bij OPOZ is werken in een vooruitstrevende en sterke organisatie. We zijn ambitieus en streven naar elke dag een beetje beter. Samen proberen we het beste voor onze kinderen te bereiken. We delen kennis en we leren van elkaar. Ons motto is dan ook: ‘Samen in ontwikkeling’.

Hoe jij kan bijdragen?

Je bent een bevoegde en ervaren leerkracht. Met jouw enthousiasme weet jij het verschil te maken en streef jij naar het allerbeste voor de kinderen. Je vormt, kneedt en kleurt mee aan hun persoonlijkheid, laat ze hun talenten ontwikkelen en helpt ze vol vertrouwen de eerste stappen in de wereld te zetten. Je hebt een flexibele instelling, kunt goed improviseren en houdt van een onverwachte uitdaging.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan als leraar met vaste uren op één van onze scholen. Je krijgt een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.

We investeren niet alleen in onze kinderen, maar ook in jou. Bij OPOZ krijg je alle ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen én bij jezelf. We bieden veel mogelijk- heden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Wil je meer weten over een functie bij OPOZ? Of wil je vrijblijvend in gesprek over werken bij OPOZ en de diverse opleidingen en loopbaanmogelijkheden binnen onze organisatie? Neem dan gerust contact op met Anoukh Johannes of Fenke Frank van HRM via (079) 3290825 of werkenbij@opoz.nl. Wij helpen je graag verder!

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar werkenbij@opoz.nl of solliciteer online via www.opoz.nl. We zien uit naar je reactie!

Leerkrachten LB/LC (0,2-1,0 fte)

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht