IKC Het Plankier

Leraarondersteuner

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
Uren 0,6 fte
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793460047
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Leraarondersteuner

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je van meerwaarde zijn voor onze leerlingen en jezelf verder ontwikkelen? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

IKC Het Plankier is gehuisvest in de wijk de Leyens. De school telt ongeveer 165 leerlingen en heeft momenteel acht groepen. De school kenmerkt zich onder meer door de kleinschaligheid en de veilige leeromgeving die wij bieden aan onze teamleden en leerlingen. Wij werken veel samen met mensen in de omgeving, andere scholen, organisaties en de gemeente. Bovenal vinden wij goed contact met ouders heel belangrijk.

Hoe kan jij bijdragen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze leraarondersteuner die passie heeft voor het onderwijs. Als leraarondersteuner verzorg je instructie aan leerlingen in samenspraak met de leerkracht en binnen de leerlijn die is uitgezet. Je begeleidt leerlingen, biedt onderwijsondersteuning en bereidt (soms) daar waar nodig lessen voor. Als een empathisch mens, met goede communicatieve vaardigheden heb je oor en oog voor leerlingen, ouders en teamleden. Je kunt goed in teamverband werken en vindt samenwerking belangrijk. Je staat open voor feedback, kunt goed reflecteren op je eigen handelen. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling voor jou heel belangrijk.

Voor ons is het belangrijk dat je de associatedegree opleiding pedagogisch educatief professional of een soortgelijke opleiding hebt afgerond. Heb je dat niet, geen zorgen je kunt ook aan de slag als onderwijsassistent en naast je baan deze opleiding volgen. Uiteraard wel met bijbehorend salaris.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als leraarondersteuner. De aanstelling is per 1 augustus voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling in 7, maximaal € 3.114,- bruto bij een fulltime salaris.

Bij ons op school is er een positieve werksfeer. Jij werkt met een gezellig, zelfstandig en kritisch team. Wij zijn een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen We werken hard aan het realiseren van een professionele cultuur waarbinnen veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Bij OPOZ krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen en bij jezelf. Je wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden om de PABO te volgen waarbij de opleiding en een deel van de stagetijd wordt vergoed door OPOZ

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Erwin Oudenaarde, directeur IKC Het Plankier, via (079) 346 00 47.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en cv naar e.oudenaarde@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht