IMG_2902

Lid Raad van Toezicht

logo opoz
Locatie Blauw-roodlaan 156, 2718 SK Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 29 08 25
E-mailadres info@opoz.nl

Meer informatie

OPOZ wordt bij deze wervingsprocedure begeleid door searchbureau crmLiNK. Lees meer over de vacature en de procedure in het online zoekprofiel. Mevrouw drs. Carla Aalse is de begeleidend consultant namens crmLiNK. Contactgegevens: carla@crmlink.nl/ 06 5258 4679.

Reactie

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om uiterlijk zondag 26 maart 2023 je interesse kenbaar te maken middels een schriftelijke sollicitatie met motivatie en recent cv, uitsluitend via het sollicitatieformulier van de vacature op www.crmlink.nl/vacatures.

Wat breng je mee als nieuw lid?

Gelet op de samenstelling van de raad gaat bij de invulling van deze vacature de voorkeur uit naar iemand met een stevig profiel en deskundigheid op het gebied van onderwijs en kwaliteitsmanagement, en die affiniteit heeft met onderwijsinnovatie en digitalisering. Daarnaast heb je binding met de missie en ambitie van OPOZ.

Gezien het diversiteitsbeleid en de samenstelling van de raad van toezicht, nodigen we kandidaten met een bi-culturele of niet-westerse achtergrond van harte uit te solliciteren

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht