IKC De Piramide

Onderwijsassistent (VVE-tutor) 0,6 fte

IKC_DE_PIRAMIDE_kleur_RGBweb
Uren 0,6 fte
Vanaf 1-1-2022
Locatie Fivelingo 84, 2716 BG Zoetermeer
Vanaf 1-1-2022
Telefoonnummer 0793211055
E-mailadres piramide@opoz.nl
Website ikcdepiramide.nl

Onderwijsassistent (VVE-tutor) 0,6 fte

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij werken in ons gezellige en hechte team? Wil jij als tutor voor onze voor-en vroegschoolse educatie een bijdrage leveren aan de taalontwikkeling van onze leerlingen en wil je samen met ons in ontwikkeling gaan om het beste uit deze leerlingen te halen? Dan ben jij bij IKC De Piramide aan het goede adres. Wij zijn op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Piramide is gevestigd in de wijk Meerzicht en telt ongeveer 400 leerlingen. Veiligheid, ontwikkeling en welbevinden zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Er heerst een positieve sfeer waarin we naar elkaar luisteren, van en met elkaar leren en iedereen wordt geaccepteerd.

Wij richten ons op de totale ontwikkeling van de leerling. Talenten op alle onderdelen van het brede onderwijsaanbod krijgen de kans om tot ontwikkeling te komen. We begeleiden de kinderen hierbij door ieder kind op zijn of haar niveau uit te dagen en te stimuleren om een stap verder te komen.

Jouw kracht

Je bent een enthousiaste, betrokken onderwijsassistent en in het bezit van een MBO niveau 4 diploma onderwijsassistent. Je bent communicatief vaardig en kan goed in teamverband werken. Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen, bent bereid scholing te volgen, staat open voor feedback en kan goed reflecteren op je eigen handelen.

Wat wij jou bieden

Je krijgt een fijne werkplek met leuke kinderen en een enthousiast team. We bieden je een inspirerende functie als VVE-tutor, waarbij je individuele en/of kleine groepjes (in eerste instantie) kleuters extra taalondersteuning biedt volgens een vast programma. Het betreft een dienstverband als onderwijsassistent schaal 4 voor 0,6 fte, per 1 januari 2022.

Interesse?

Interesse? Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Manon Hulst, 079-3211055 of een bericht sturen naar piramide@opoz.nl

Onderwijsassistent (VVE-tutor) 0,6 fte

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht