IKC De WAtersnip

Onderwijsassistent 0,6 fte

IKC_DE_WATERSNIP_kleur_RGBweb
Uren 0,6 fte
Vanaf z.s.m.
Locatie César Franckrode 70, 2717 BG Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer 0793515723
E-mailadres watersnip@opoz.nl
Website ikcdewatersnip.nl

Onderwijsassistent

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag met onze fantastische leerlingen werken? Heb jij een flexibele, leergierige en positieve instelling? Werk je graag samen in een betrokken team? Dan ben je bij IKC De Watersnip aan het goede adres! Wij zoeken een enthousiaste onderwijsassistent die graag met groepjes kinderen werkt!

Onze school

IKC De Watersnip is een groeiende openbare basisschool in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Onze speerpunten zijn: modern onderwijs, veilige leeromgeving en kunst en cultuur. Trots zijn we op de goede resultaten die we behalen, onze sterke zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor talentontwikkeling. We bieden het VVE programma aan en hebben een schakelklas

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent, die graag groep 3 extra ondersteuning geeft op het gebied van taal en lezen. Denk dan bijvoorbeeld aan BOUW lezen. Je bent communicatief vaardig en kunt goed contact onderhouden met ouders en leerlingen. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem, je kunt goed samenwerken en hebt de nodige humor. Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma Onderwijsassistent.

Wat wij jou bieden

Je komt te werken op een school met geweldige kinderen, in een bevlogen en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is. Er is voor jou als nieuwe collega voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling en inzet van jouw talent, graag zelfs! De aanstelling is voor 0,6 fte.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Kim Hissink (adjunct-directeur) van IKC De Watersnip, 079 351 5723 of watersnip@opoz.nl.

Kom solliciteren! Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar watersnip@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht