IKC De WAtersnip

Onderwijsassistent 0,6 fte

IKC_DE_WATERSNIP_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie César Franckrode 70, 2717 BG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 51 57 23
E-mailadres watersnip@opoz.nl
Website ikcdewatersnip.nl

Onderwijsassistent 0,6 fte

Sta je open voor ontwikkeling en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wil je van waarde zijn voor kinderen, bijdragen aan goed onderwijs en daar goed voor worden beloond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste onderwijsassistent die van betekenis wil zijn.

Onze school

IKC De Watersnip is een openbare basisschool in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Trots zijn we op de ontwikkeling die we als team hebben ingezet, onze zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor kinderen. We bieden het VVE-programma aan en hebben een schakelklas. We zijn onderwijskundig in ontwikkeling met de focus op een goede basis voor ieder kind.

Jouw kracht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent. Je bent communicatief vaardig en kunt goed contact onderhouden met ouders en leerlingen. Je ziet het kind achter de leerling. Feedback geven en ontvangen is voor jou geen probleem, je kunt goed samenwerken en hebt de nodige humor. Je beschikt over een MBO niveau 4 diploma Onderwijsassistent.

Wat wij jou bieden

IKC De Watersnip is een school in ontwikkeling met geweldige kinderen en met een positieve werksfeer. We hebben goede faciliteiten en werken met moderne onderwijsmethoden. Je wordt met open armen ontvangen en we bieden je een uitdagende functie binnen een enthousiast en gedreven team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen.

We zijn een school die met elkaar werkt aan een professionele cultuur waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als team trekken we samen op en leren we van en met elkaar en maken samen met de leerlingen en de schoolleiding het onderwijs steeds een beetje beter. Samen gaan we voor kwalitatief goed onderwijs.

Bij OPOZ krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen en bij jezelf. Je wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

De functie is gewaardeerd in schaal 4 volgens de CAO PO, maximaal € 2.692,- bij een fulltime aanstelling. Bovenop dit salaris wordt vanuit het NPO een tijdelijke toelage van zo’n 7% toegekend.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Anouk Veuger, directeur van IKC De Watersnip, 079 351 5723 of watersnip@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar watersnip@opoz.nl of solliciteer direct via de website. We zien uit naar je reactie!

Voor meer informatie over de school zie: www.ikcdewatersnip.nl

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht