RKeus_20170531_22473
OPOZ_Icoon_10

Ambitie 5 - Profilering

Zichtbaar en onderscheidend

OPOZ profileert zich als een organisatie die zorgt voor een brede en optimale ontwikkeling van kinderen. Wij zien niet alleen de leerling, maar het hele kind. Vanuit onze openbare waarden en onze ambities maken we ons sterk voor gelijke kansen voor elk kind.

Onderwijsconcepten

We willen dat onze scholen en ons onderwijs aantrekkelijk zijn voor ouders, kinderen én personeel. Bewust kiezen we voor een diversiteit aan onderwijsconcepten en willen die verder versterken. Initiatieven en ontwikkelingen om ons onderwijs elke dag iets beter te maken, delen we en maken we zichtbaar naar buiten.

Open en persoonlijk

Onze communicatie is open en persoonlijk. We zijn trots op behaalde stappen en successen. Ons algemene doel is dat ouders en kinderen kiezen voor de school die echt bij hen past, en dat onze medewerkers zich gezien voelen en graag bij onze stichting willen werken.

Terug naar ambities
IMG_4695

'Van leegloop naar wachtlijst: een groeiende school'

Bij OPOZ willen we zichtbaar en onderscheidend zijn. Maar wat betekent dat in de praktijk?

Een duidelijke visie, een zichtbare directeur én een transparant en eerlijk verhaal naar de ouders. Dankzij die ingrediënten heeft daltonschool IKC Klimboom niet meer met leegloop, maar juist met een wachtlijst te maken. De school groeit, heeft een goede naamsbekendheid en staat op de kaart van Zoetermeer. Allerlei factoren speelden daarbij een rol, vertellen directeur Bas Vernooijen en adjunct-directeur Mandy Vermeer.