IKC Het Zwanenbos

Orthopedagoog/Psycholoog

IKC_HET_ZWANENBOS_kleur_RGBweb
FTE 0,4 - 0,6
Locatie Kerkenbos 24-26, 2716 PH Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer +31 (0)793 51 76 88
E-mailadres zwanenbos@opoz.nl
Website zwanenbos.nl

Orthopedagoog/Psycholoog

IKC Het Zwanenbos in Zoetermeer is op zoek naar een orthopedagoog/psycholoog.

Onze school

IKC Het Zwanenbos is een kleinschalige, gezellige basisschool voor regulier en speciaal basisonderwijs. Hier leren kinderen om in harmonie met elkaar om te gaan. De focus in ons onderwijs ligt op basisvaardigheden en burgerschap. Als school besteden we veel aandacht aan lezen, taal en rekenen. We zijn volop in ontwikkeling met het versterken van het didactisch handelen en het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn.

Hier zijn we trots op: ​

  • ​​Regulier en speciaal onderwijs in één gebouw
  • Vreedzame school
  • Veel expertise en ondersteuning
  • Mens- en doelgericht ontwikkelen
  • Scholingsmogelijkheden: iedereen kan blijven groeien!

Jouw kracht

Je bent een onderwijsmens met visie en staat open voor innovatie. Je Je hebt hart voor de leerlingen die een andere aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken. Je denkt vanuit de mogelijkheden in complexe situaties, waarbij je durft te sparren met de overige leden van het zorgteam. Je bent een verbinder, kan snel schakelen en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze doelgroepen en werkzaam bent geweest binnen een onderwijssetting.

Je hebt een afgeronde passende universitaire opleiding met bevoegdheid tot het doen van psychodiagnostisch onderzoek. Je bent gemotiveerd om met onze leerlingen te werken en deze functie binnen onze school te vervullen.

Wat je gaat doen

Je taken zijn o.a. het afnemen van psychodiagnostische onderzoeken, deelname aan het zorgteam/MT, inbreng van het eigen specialisme in multidisciplinaire overleggen, het geven van consultatie, voorlichting en advies aan collega’s, deelname aan oudergesprekken, het geven van Rots en Water training, contacten onderhouden met ouders en betrokken instanties.

Dienstverband

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract. De functie is gewaardeerd in schaal 11 (OOP) volgens CAO PO, maximaal €5.862,-. Daarnaast ontvang je een bruto toelage in het kader van NPO.

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar zwanenbos@opoz.nl.

IMG_3265

Manon Hulst en Dusty Duijzer, directie

‘We vinden het belangrijk dat we samen werken in een samen-leercultuur. Dat vraagt om een professionele werkhouding, waarin we elkaar aanspreken. Gezelligheid en plezier maken horen daar ook bij. Ontwikkelen zonder het doel uit het oog te verliezen, dat willen we als schoolleider voorleven’, aldus Manon en Dusty

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht