IKC Het Zwanenbos

SBO leerkracht groep 7

IKC_HET_ZWANENBOS_kleur_RGBweb
Uren 0,8 fte
Vanaf 1-8-2021
Locatie Kerkenbos 24-26, 2716 PH Zoetermeer
Vanaf 1-8-2021
Telefoonnummer 0793517688
E-mailadres zwanenbos@opoz.nl
Website zwanenbos.nl

Wil jij op IKC Het Zwanenbos het team versterken en van onschatbare waarde zijn voor leerlingen? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Onze school

IKC Het Zwanenbos is gehuisvest in de multiculturele wijk Meerzicht. De school telt ongeveer 250 leerlingen, verdeeld over 14 groepen waarvan 8 BAO en 6 SBO groepen. IKC Het Zwanenbos verkeert in een bijzondere positie omdat er, als één van de weinige scholen in Nederland, zowel regulier als speciaal basisonderwijs wordt aangeboden.

We zijn een school waar leerlingen gezien worden om wie ze zijn, waar er vertrouwen is in de talenten van leerlingen, waar veel ruimte is voor maatwerk en kansrijk leren de boventoon voert. Wij werken iedere dag aan het verzorgen van goed onderwijs. Goed onderwijs betekent ook maatwerk voor leerlingen die moeite hebben met leren en behoefte hebben aan extra ondersteuning.

Hoe jij kan bijdragen

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die snel kan schakelen, een open mind heeft en kan meebewegen met de dynamiek van de omgeving. Onze leerlingen hebben behoefte aan leerkrachten met pit, voor wie lesgeven meer is dan een vak. Leerkrachten die zich bewust zijn van de onschatbare waarde van hun werk voor kinderen en de grote betekenis daarvan voor de maatschappij.

Wij vinden het belangrijk dat je initiatiefrijk bent, bereid bent om een stapje extra te zetten, in bezit bent van een dosis gezond verstand, van aanpakken weet en durft door te zetten. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Wat wij jou bieden

Wij zorgen voor een werkomgeving waarin collega’s zich veilig en vertrouwd kunnen voelen, een omgeving waarin de nadruk ligt op samenwerken en gedeelde verantwoordelijkheid en waar je altijd terecht kunt bij collega’s voor hulp of advies. Wij vinden werkplezier belangrijk. De mogelijkheid om je te ontwikkelen is daarbij essentieel. We bieden daarom ruime scholingsmogelijkheden en kansen om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met elkaar wordt er dagelijks vanuit bestaande competenties, talenten, kennis en middelen, aan duidelijke doelstellingen gewerkt waarmee vorm wordt gegeven aan de toekomst van de school. Uiteraard is er naast al het harde werk, meer dan voldoende ruimte op de werkvloer voor humor, gezelligheid en ontspanning.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Ottelie Overeijnder, adjunct-directeur van IKC Het Zwanenbos, 079-3517688 of zwanenbos@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht